Dagbesteding

Zinvol bezig zijn, dat is voor iedereen belangrijk. Voor mensen met een handicap is dagbesteding in of buiten een activiteitencentrum een mogelijkheid. Om bezig te zijn met activiteiten, samen met anderen of juist alleen. Of om andere mensen te ontmoeten. Uw interesses en mogelijkheden staan daarbij centraal.

Aanbod

De activiteitencentra van Siza liggen verspreid door heel Gelderland. De activiteiten variëren van recreatief tot creatief en van belevingsgericht tot educatief. Een kleine selectie uit het grote aanbod is muziek, snoezelen, keramiek, schilderen, boodschappen doen, koken, sport en spel. Als cliënt bent u vrij om zelf de activiteiten te kiezen die het best bij u past.

Wilt u liever werken? SizaWerk biedt diverse arbeidsmatige activiteiten zoals administratieve dienstverlening, computerwerk, eenvoudig productiewerk of werken in een kas, tuin of op een boerderij.

Omgeving

Dagbesteding vindt op diverse locaties plaats. In en rond het activiteitencentrum zelf, maar ook bij een werkgever in de buurt of eventueel zelfs thuis. Daarnaast helpt het activiteitencentrum bij het vinden van vrijwilligerswerk bij organisaties als scholen, peuterspeelzalen en boerderijen.

Informatie

Het ene activiteitencentrum is het andere niet. De omgeving, de activiteiten, de deelnemers en de medewerkers verschillen. Het is belangrijk dat u zich prettig voelt in een omgeving waar u een groot deel van de dag doorbrengt. Heeft u interesse in een centrum? Ga een keer langs, doe een dagje mee en proef zelf de sfeer.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Siza Entree.

  1. Lichamelijke handicap

  2. Niet Aangeboren Hersenletsel

  3. Verstandelijke handicap

  4. Aan autisme verwante stoornis

Zie ook:

Gericht zoeken:

Handicap

Ondersteuning

Leeftijdsgroep

Plaatsnaam