SizaWerk ondersteunt mensen met een arbeidsbeperking en een grote afstand tot de arbeidsmarkt bij participatie, sociale activering of re-integratie. Maak werk van je mogelijkheden met SizaWerk!

Werkzoekende?

Je wilt aan het werk en zoekt een betaalde of onbetaalde baan. Je hebt een arbeidsbeperking, je weet niet goed wat je wilt en kunt of hoe je het aan kunt pakken. Je kunt wel een steuntje in de rug gebruiken. Zet een eerste stap en neem contact op. SizaWerk helpt je verder.

Werkgever?

U wilt mensen met een arbeidsbeperking inzetten in uw bedrijf. U weet niet goed hoe dat in z’n werk gaat, hoe u dat kunt organiseren en wat er allemaal bij komt kijken. U heeft behoefte aan een partner die met u meedenkt en doet. SizaWerk helpt u verder.

Verwijzer?

U bent op zoek naar een ervaren partner die mensen met een arbeidsbeperking en een grote afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt bij participatie, sociale activering of re-integratie. SizaWerk helpt u verder.

Zoek je werk? Bekijk hier onze vacatures.

Vacatures via SizaWerk

Lees onze verhalen

Ik ben Chantal

Lees het verhaal van Chantal

Als je me 9 jaar geleden had gezegd dat ik nu hier zou werken, had ik je vierkant uitgelachen! Soms moet je in het diepe springen om ergens te komen.

Lees het verhaal van Chantal

Ik ben Willem

Lees het verhaal van Willem

Twee jonge kinderen, een eigen huis en een goedlopend koeriersbedrijf waar ik mijn hart en ziel inlegde. Dát was mijn leven voor die verschrikkelijke 7 december 2005. Ik werd aangereden en vanaf dat moment was niets meer hetzelfde…

Lees het verhaal van Willem

Ik ben Sharon

Lees het verhaal van Sharon

En ik heb van alles te doen: ik werk op het activiteitencentrum hier in de buurt. En ik geef ook rondleidingen! De dinsdagochtend vind ik extra leuk, want dan help ik kinderen op een basisschool.

Lees het verhaal van Sharon

Nieuws

Rendertime:0.131seconds