Stagiair of leerling

Als student krijg je bij Siza de mogelijkheid om brede ervaring op te doen en kennis te maken met allerlei facetten van werken in de gehandicaptenzorg. Er zijn mogelijkheden voor een praktijkplaats binnen een woonlocatie of een locatie voor dagbesteding zoals een activiteitencentrum.

Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf. Daarmee ben je verzekerd van een goede leerplek met professionele begeleiding, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Ook als je een opleiding volgt buiten de zorgsector zijn er soms mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij onze ondersteunende afdelingen.

Is je interesse gewekt?

Hieronder kun je verder lezen over de mogelijkheden als leerling of stagiair in de zorg. Wordt je vraag niet beantwoord en wil je meer weten over leren en werken bij Siza? Neem dan contact op met SizaCollege via 088-3779030 of sizacollege@siza.nl.

Kijk hiernaast voor de actuele vacatures. We zoeken voor september 2018 stagiairs voor:

  • Het Expertisecentrum Autisme aan de Arnhemsestraatweg 5-7 in Velp

 

Stagiair SW, MWD, SPH

Bekijk de vacature

Stagiair SW, SPH, Psychologie

Bekijk de vacature

Stagiair MWD

Bekijk de vacature

Stagiair CMV of SPH

Bekijk de vacature

Bekijk hier onze vacatures

Vacatures
Flyer ambassadeurs Siza

Gastles of rondleiding?

Volg je een opleiding in de zorg of ben je docent en geïnteresseerd in een gastles of rondleiding? Misschien kan één van de ambassadeurs van Siza iets voor je betekenen. Zij vertellen je graag meer over werken bij Siza!

Flyer ambassadeurs Siza

Rendertime:0.159seconds(Logging enabled)