Ontwikkeling medewerkers

Bij Siza staat ontwikkelen centraal. De ontwikkeling van mensen met een beperking, de ontwikkeling van nieuwe hulpmiddelen, maar ook het ontwikkelen van medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel. Vind jij het ook belangrijk om je te blijven ontwikkelen? Dan zit je goed bij Siza!

Sizacollege

SizaCollege is ons intern opleidingshuis. Met diverse leerprogramma's, trainingen en coachingsmogelijkheden helpen we jou in de ontwikkeling als professional. Denk bijvoorbeeld aan deskundigheidsbevordering op de verschillende beperkingen van onze cliënten, coaching (on the job) zowel voor het individu als team. Daarnaast is het in overleg mogelijk om maatwerktrajecten te ontwikkelen.

Studiekostenregeling

Wanneer de gewenste scholing intern niet aanwezig is, dan zijn er externe partners waar Siza mee samenwerkt. Afhankelijk van het type scholing betaalt Siza deze gedeeltelijk of volledig. Denk aan een leergang Autisme bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) of een opleiding tot verpleegkundige niveau 4 of 5. Maar ook trainingen op het gebied van ‘zelf organiseren’ via bijvoorbeeld WZW (werkgeversorganisatie regio Gelderland).

Zelforganiserende teams

Siza werkt veel met zelforganiserende teams. Binnen vastgestelde kaders ben jij samen met je team verantwoordelijk voor optimale zorg- en dienstverlening aan cliënten. Dit biedt jou de ruimte om het werk in overleg met je collega’s in te richten. Uiteraard werk je op die momenten dat cliënten je begeleiding nodig hebben, maar het biedt ook mogelijkheden voor een prettige verdeling van werk en privé.

Business development

Siza beschikt over een afdeling Business development waar je als medewerker met vragen terechtkunt over technologische toepassingen. Bestaat het hulpmiddel dat jij voor jouw cliënt zoekt nog niet? Dan is het misschien mogelijk om het gezamenlijk te ontwikkelen. Alles met het doel om cliënt zoveel mogelijk zijn eigen leven te laten leiden en zo min mogelijk afhankelijk te laten zijn van anderen.

Rendertime:0.218seconds(Logging enabled)