Groot netwerk en breed aanbod

Voor een effectieve ontwikkeling richting de arbeidsmarkt is het opdoen van praktijkervaring cruciaal. SizaWerk heeft een breed aanbod van werkplekken, in vele sectoren en met uiteenlopende werkzaamheden. Wij sluiten hiermee aan op de verschillende treden van de participatieladder.

Arbeidsmatig werk

Zo hebben wij een breed aanbod van eigen voorzieningen waar een kandidaat ervaring op kan doen. Dit is in de kern arbeidsmatige dagbesteding. Het is een veilige omgeving waar ruimte is om te leren, te oefenen, fouten te maken en talenten te ontdekken. Aandacht is met name gericht op het ontwikkelen van werknemersvaardigheden.
Professionele ondersteuning is altijd nabij.

Onbetaald/vrijwilligerswerk

Daarnaast heeft SizaWerk vele contacten met (maatschappelijke) organisaties, bedrijven, gemeenten en burgerinitiatieven waar kandidaten diverse vormen van ondersteund vrijwilligerswerk kunnen doen. Dit is een opstap naar de verdere ontwikkeling van loonwaarde.

Leer/werkplekken

Ook werken wij samen met sociale ondernemingen waar zij door middel van een leer/werktraject een vak leren. Hier is het ook mogelijk om branchegerichte certificaten of MBO-niveau 1 diploma te halen.

Betaald werk

Tot slot begeleiden wij ook vele kandidaten binnen het reguliere bedrijfsleven naar arbeidscontracten.

Rendertime:0.166seconds(Logging enabled)