Voor wie

Maak werk van je mogelijkheden!

Door te werken doe je actief mee in de samenleving. Je zoekt een zinvolle invulling van je dag omdat je met je talenten en vaardigheden een bijdrage wil leveren. Met betaald werk, vrijwilligerswerk, door werken en leren te combineren, bij een activiteitencentrum, een beschutte werkomgeving of door elkaar te ontmoeten in de wijk.
Maar hoe pak je dat aan? Hoe vergroot je de kans om snel een werkplek te vinden die bij jou past?

Zet een eerste stap

Zet een eerste stap en neem contact op met SizaWerk. Je onderzoekt met ons wat je kunt en wat je wilt. Vervolgens helpen we je bij het vinden van een passende werkplek. Een plek waar je voldoening krijgt, nieuwe contacten opdoet en nieuwe vaardigheden leert. Daarbij kijken we altijd met je mee hoe je verder kunt komen, zodat jij jouw grenzen kunt verleggen.

Bij SizaWerk weten we veel over de invloed die jouw beperking kan hebben op je werk. Met al je vragen daarover kun je bij ons terecht, of je nu een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking hebt, Niet Aangeboren Hersenletsel, een vorm van autisme of een chronische ziekte. Samen bekijken we hoe je binnen je werk zo goed mogelijk met je beperking om kunt gaan.

Bekijk hier de actuele vacatures

Aan de slag via SizaWerk

Bang dat je beperking in de weg staat? Wij niet. Maak je ambitie waar! We ondersteunen je waar mogelijk.

Bekijk hier de actuele vacatures

Hoe is het om te werken in Bakkerij Van Eigen Deeg?

In dit filmpje zie je hoe de medewerkers van de bakkerij in de binnenstad van Arnhem leren en werken. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in deze leerwerkomgeving? Mail dan naar bakkerij@bakkerijvaneigendeeg.nl

Lees onze verhalen

Ik ben Sharon

Lees het verhaal van Sharon

En ik heb van alles te doen: ik werk op het activiteitencentrum hier in de buurt. En ik geef ook rondleidingen! De dinsdagochtend vind ik extra leuk, want dan help ik kinderen op een basisschool.

Lees het verhaal van Sharon

Ik ben Chantal

Lees het verhaal van Chantal

"Als je me 9 jaar geleden had gezegd dat ik nu hier zou werken, had ik je vierkant uitgelachen! Soms moet je in het diepe springen om ergens te komen."

Lees het verhaal van Chantal

Rendertime:0.222seconds(Logging enabled)