Leren en werken

Je wilt graag werken, maar je hebt nog onvoldoende vakkennis en ervaring. Dan kun je een leerwerktraject volgen. Je gaat aan het werk bij een sociale onderneming. Je leert het vak vooral in de praktijk, soms gecombineerd met theorie. We streven altijd naar een diploma (MBO-niveau 1, -niveau 2 of branchegerichte certificaten).

Begeleiding op de werkvloer

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je krijgt ondersteuning van een vakkracht en een coach. De vakkracht leert je alles wat je moet weten over het werk en het vak zelf. De coach ondersteunt jou om zelfstandig je werk te doen. Je leert hoe het gaat op de werkvloer, hoe je met elkaar om gaat en hoe je afspraken maakt over bijvoorbeeld je taken, je uren en vrije dagen.

Voor wie

Voor iedereen die een arbeidsbeperking heeft, zich verder wil ontwikkelen en een specifiek vak wil leren.

Verschillende werkomgevingen

Er zijn veel opleidingmogelijkheden. Je kunt onder andere een leerwerktraject volgen in de horeca, de groenvoorziening, zorg & dienstverlening, industrie, techniek & productie, detailhandel, bakkerij en administratie. Hieronder lees je meer over de verschillende mogelijkheden.

Wie betaalt het leerwerktraject

Je hebt voor dit traject een beschikking of toewijzing nodig vanuit de gemeente (WMO, Participatiewet), het UWV (Wajong, WIA) of de WLZ. Neem contact met ons op en wij ondersteunen je bij de aanvraag.

Bekijk hier de actuele vacatures

Aan de slag via SizaWerk

Bang dat je beperking in de weg staat? Wij niet. Maak je ambitie waar! We ondersteunen je waar mogelijk.

Bekijk hier de actuele vacatures

Rendertime:0.259seconds(Logging enabled)