Meer informatie over werken bij een bedrijf

Coaching op de werkvloer

Heb je werk gevonden, dan bespreken we met jou en met de werkgever wat er nodig is om goed te kunnen werken. Ook komen we regelmatig langs op de werkvloer om te zien hoe het met je gaat. Zo kun je je verder ontwikkelen en laten zien waar je goed in bent.

Leeromgeving
Je leert alles over de werkzaamheden, hoe het gaat op de werkvloer en de samenwerking met collega’s. Je komt in het werkritme en -structuur. Je ervaart hoe het is om zelfstandig te werken.

Baan
Je maakt afspraken over je taken en wat je aan begeleiding nodig hebt om goed te kunnen werken en je talenten te ontwikkelen.

Voor wie

Voor iedereen met een arbeidsbeperking die aan het werk wil bij een bedrijf, wil leren meer zelfstandig te zijn en door wil groeien als dat mogelijk is.

Betaald of met behoud van uitkering

Er zijn twee mogelijkheden. Je gaat aan het werk met behoud van uitkering of je start direct in een betaalde baan.

Met behoud van uitkering (leeromgeving)
Dit is de eerste stap naar mogelijk een betaalde baan. Je krijgt een beschikking of toewijzing van het UWV (Wajong, WIA), via de gemeente (WMO, Participatiewet) of de WLZ. Je gaat aan het werk, maar blijft je uitkering ontvangen.

Salaris door werkgever (baan)
Als jij het naar je zin hebt en je werkgever is blij met jouw inzet, dan krijg je vaak een contract. De werkgever gaat dan je salaris betalen.

Rendertime:0.252seconds(Logging enabled)