Werkgever

Betrokken werkgever

Uw bedrijf heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Dat is een reden dat u open staat voor de inzet van werknemers met een arbeidsbeperking.

SizaWerk denkt en doet met u mee

Maar hoe gaat dat in z’n werk? Hoe kunt u het organiseren? Wat komt er allemaal bij kijken? Wat betekent het voor uw huidige werknemers? Van welke (financiële) regelingen kunt u gebruik maken? Vele vragen die u graag beantwoord wilt zien. Dan bent u bij SizaWerk aan het juiste adres. Een professional van SizaWerk denkt met u mee. Gezamenlijk bekijken we de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Daarnaast begeleiden we mensen met een arbeidsbeperking op de werkvloer zolang dat nodig is. Vanzelfsprekend hebben we daarbij ook aandacht voor collega’s en u als werkgever. Meestal kunnen we daardoor onze inbreng steeds verder afbouwen. SizaWerk heeft vele jaren ervaring, brede kennis en expertise en kenmerkt zich door een persoonlijke, individueel gerichte aanpak.

Vrijblijvende kennismaking

Laat ons weten welke vragen u heeft en we bespreken samen hoe wij u van dienst kunnen zijn. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd naar de ervaring van andere werkgevers? Lees dan het verhaal van Jacqueline Willemsen van drukkerij Coers & Roest.

Lees onze verhalen

Ik ben Chantal

Lees het verhaal van Chantal

"Als je me 9 jaar geleden had gezegd dat ik nu hier zou werken, had ik je vierkant uitgelachen! Soms moet je in het diepe springen om ergens te komen."

Lees het verhaal van Chantal

Ik ben Sharon

Lees het verhaal van Sharon

En ik heb van alles te doen: ik werk op het activiteitencentrum hier in de buurt. En ik geef ook rondleidingen! De dinsdagochtend vind ik extra leuk, want dan help ik kinderen op een basisschool.

Lees het verhaal van Sharon

Rendertime:0.177seconds(Logging enabled)