Inzet van een team met medewerkers

U kunt ervoor kiezen om een team van mensen met een arbeidsbeperking in te zetten binnen uw bedrijf. Zij gaan aan de slag met duidelijk omschreven, terugkerende werkzaamheden. Vanuit uw bedrijf is er een vakman of vakvrouw die het werk organiseert. Vanuit SizaWerk zorgt de coach voor de juiste aansturing van het team op de werkplek. Vanzelfsprekend is de coach van SizaWerk ook beschikbaar voor vragen van andere werknemers binnen uw bedrijf.

Dynamiek in uw bedrijf

Al vraagt het een bepaald begrip en inlevingsvermogen, u zult ervaren dat het een positieve invloed heeft op de dynamiek binnen uw bedrijf. Zo komt het vaak ten goede aan de sfeer, communicatie en de onderlinge verhoudingen op de werkvloer. Daarnaast leert de ervaring dat mensen met een arbeidsbeperking goede, gemotiveerde en betrouwbare werknemers zijn met een grote inzet.

Kennis van de beperking

Er is veel kennis over de invloed die een beperking kan hebben op het functioneren op de werkvloer. Daarnaast is SizaWerk onderdeel van Siza, zodat specialistische expertise intern beschikbaar is.

Compensatie voor extra kosten

Er zijn diverse mogelijkheden waardoor het voor u ook financieel interessant is om mensen met een arbeidsbeperking werk aan te bieden in teamverband. SizaWerk kan u daar alles over vertellen.

Kijk hier voor een overzicht van diverse regelingen.

Rendertime:0.25seconds(Logging enabled)