Horeca

De prachtige gerestaureerde oude boerderij De Buitenplaats aan de rand van Arnhem biedt onderdak aan vele activiteiten. Een onderdeel van deze boerderij is onze horecagelegenheid. U bent hier welkom voor een kop koffie, lunch, feest, vergadering en andere bijzondere bijeenkomsten. Laat u inspireren door de rustige en natuurlijke omgeving en verwennen met kwalitatief goede producten.

Onze horeca is een leerwerkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die het horecavak willen leren. Onze werknemers kunnen bij de horeca ervaring opdoen in onder andere de bediening, de keuken en in de spoelkeuken. Ze worden op locatie begeleid door een begeleider en horecavakkracht die tevens leermeester is. Kijk voor meer informatie op www.siza.nl.

Openingstijden
Wij zijn doordeweeks geopend van 9.00 tot 16.00 uur. 

Koffie, thee, lunch of gebak

Lunchcafé

Geniet van een heerlijke lunch in ons Lunchcafé of van een drankje in onze schitterende binnentuin. Ook hebben we flexplekken waar u ontspannen aan het werk kunt.

Lees meer

Vergaderen

Vergaderen

Zoekt u een plaats om te vergaderen? Bij De Buitenplaats zijn hiervoor drie ruimtes beschikbaar, voorzien van alle gemakken.

Lees meer over vergaderen

Feesten, diners, recepties, borrels en bruiloften

Feesten, diners, recepties, borrels en bruiloften

De Buitenplaats biedt u een prachtige plek voor uw feest, diner, receptie, borrel of bruiloft.

Lees meer

Rendertime:0.251seconds(Logging enabled)