Aan de slag als...

Als medewerker bij Siza schep je kansen voor cliënten en voor jezelf. Kansen voor cliënten om het leven te leiden dat zij willen. Kansen voor jezelf door veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, het nemen van verantwoordelijkheid en plezier in je werk. Siza ondersteunt je hierbij.

Siza is een dynamische en veelzijdige organisatie die zich kenmerkt door grote betrokkenheid, intensieve samenwerking en een prettige werksfeer. Een grote organisatie met een breed aanbod aan zorg en dienstverlening en meer dan 150 accommodaties verspreid over de provincie Gelderland en Midden Brabant. Dit biedt voor medewerkers goede mogelijkheden om door te stromen of van werkplek te wisselen. Er zijn volop mogelijkheden voor werken in deeltijd en we kennen een pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.

Maak jij het verschil en wil jij je verder ontwikkelen bij Siza? Bij ons is veel mogelijk!

Wij zoeken regelmatig professionals, flexmedewerkers, vrijwilligers, stagiairs en leerlingen.

Bekijk hier onze vacatures

Vacatures
Lees verder...

Vrijwilligerswerk dat bij jóu past!

Vrijwilligerswerk bij Siza doe je op de manier die bij jóu past: met jouw talent of hobby maak je een ander blij. Voor 1 keer of op vaste basis. We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw wensen kunnen omzetten in een leuke vrijwilligersklus of –activiteit.

Vrijwilliger worden bij Siza?

Zo werkt het!
Rendertime:0.164seconds(Logging enabled)