Aanmoedigingsprijs voor Siza-bakkers ‘Van eigen deeg’

In de bakkerij ‘Van eigen deeg’ aan de Broerenstraat te Arnhem werken sinds 14 april van dit jaar bakkers die ‘lekker anders’ zijn. 'Van eigen deeg' wil namelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen om hun droom te verwezenlijken. Dat is: erkenning krijgen voor hun inspanningen, gezien worden en groeien naar een échte baan.

Wilma Hilvers van bakker Hilvers: ‘In bakkerij ‘Van eigen deeg’ is het belangrijkste doel dat de kwaliteiten van onze medewerkers zichtbaar worden en dat zij hun dromen kunnen realiseren. We hebben enorm veel waardering voor de knappe inspanningen die onze medewerkers binnen de muren van ‘Van eigen deeg’ elke dag weer leveren’.

Mergpijpjes van Mitchel en Mart

Dat de medewerkers van ‘Van eigen deeg’ ‘lekker anders’ zijn bleek onlangs toen bakkers Mitchel en Mart een wel heel bijzonder product uit de oven wisten te halen. Al jarenlang proberen de bakkers van Hilvers namelijk het historische recept van ‘De Mergpijpjes van Opa Hilvers’ te evenaren. Het bakken van het recept, dat ergens in de afgelopen decennia is zoekgeraakt, was een grote wens van de familie Hilvers. Na herhaaldelijk proefbakken is het Mitchel en Mart gelukt om het mergpijpje net zo lekker te bakken als opa Hilvers het vroeger deed.

In de prijzen

Om de bakkers en medewerkers van ‘Van eigen deeg’ nog eens extra te bedanken voor dit mooie resultaat heeft Hilvers het besluit genomen om het team te belonen. Op vrijdag 8 juli om 13:30 uur zullen Mitchel en Mart namens het hele team een trofee in ontvangst nemen en krijgen alle medewerkers een medaille voor hun bijzondere inspanningen. ‘De prestatie die men heeft geleverd is écht bijzonder en op deze manier willen we nog extra bijdragen aan het gevoel van erkenning en zelfontplooiing’, aldus Wilma Hilvers.

Hilvers

Bakker Hilvers is de oudste bakker van Arnhem en heeft zich ten doel gesteld om duurzaam ondernemen te combineren met het bakken van de lekkerste bakkersspecialiteiten. Met ‘Van eigen deeg’ wil Hilvers een bijdrage leveren aan de zelfontplooiing van een doelgroep die om wat voor reden dan ook een afstand heeft tot de arbeidsmarkt.

Siza

Siza helpt mensen met een beperking of chronische ziekte een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Met familie, vrienden, buren en collega’s. Het klinkt heel gewoon, maar het is niet altijd vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld omdat je je leven leidt met een beperking of chronische ziekte. Bij Siza denken cliënten en medewerkers in mogelijkheden, wat erg goed aansluit bij de visie van bakker Hilvers.

(11-7-2016)

Nieuwsbericht

Lees verder...
Rendertime:0.182seconds(Logging enabled)