AC De Boerderij ('s Koonings Jaght)

AC De Boerderij is een dagbestedingslocatie voor mensen met autisme, niet-aangeboren hersenletsel, een psychiatrische aandoening of een licht verstandelijke beperking (met of zonder gedragsproblemen).

AC De Boerderij ligt op ’s Koonings Jaght, een beschut park midden in de natuur, op tien kilometer van het centrum van Arnhem. Er is weinig verkeer op het park, waardoor je er zo zelfstandig mogelijk kunt wandelen of fietsen. Op het park zijn er verschillende woon- en dagbestedingslocaties en is er een zwembad, sporthal, belevenis en een mini-camping. Verder kun je bijvoorbeeld snoezelen in de snoezelruimte of meedoen aan muziektherapie.

AC De Boerderij is een dagbestedingslocatie waar je veel verschillende werkzaamheden kunt doen. Bijvoorbeeld voor dieren zorgen, creatieve of kleinschalige horeca-activiteiten. Wil je werken op De Boerderij? Dan is het belangrijk dat je je zelfstandig kunt voortbewegen. Verder kan je met een leerwerkplek doorstromen naar een mbo-opleiding niveau 1 of 2 (richting dier, horeca, tuin of dienstverlening). Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten van andere dagbestedingslocaties op het park. Zo kijken we naar jouw specifieke wensen en ben je niet gebonden aan AC De Boerderij.

Meer weten over deze locatie?

Bekijk onze folder

Van

- -
:

Bereken route per

Naar

AC De Boerderij ('s Koonings Jaght), Hartenkoning 28B , 6816 TK Arnhem

Rendertime:0.198seconds(Logging enabled)