AC De Lindenheuvel ('s Koonings Jaght)

De Lindenheuvel is een dagbestedingslocatie voor mensen met bijvoorbeeld een ernstig meervoudige beperking, een verleden in de psychiatrie, een intensieve zorgvraag of niet-aangeboren hersenletsel.

AC De Lindenheuvel ligt op ’s Koonings Jaght, een beschut park midden in de natuur, op tien kilometer van het centrum van Arnhem. Er is weinig verkeer op het park, waardoor je er zo zelfstandig mogelijk kunt wandelen of fietsen. Op het park zijn er verschillende woon- en dagbestedingslocaties en is er een zwembad, sporthal, belevenis, boerderij en een mini-camping.

 Het activiteitencentrum bestaat uit tien groepen. In totaal is er plek voor ongeveer 80 mensen. In het gebouw zijn groepsruimtes en kamers om uit te rusten. Verder kun je bijvoorbeeld snoezelen in de snoezelruimte of meedoen aan muziektherapie. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten van andere dagbestedingslocaties op het park. Zo kijken we naar jouw specifieke wensen en ben je niet gebonden aan AC De Lindenheuvel.

Meer weten over deze locatie?

Bekijk onze folder

Van

- -
:

Bereken route per

Naar

AC De Lindenheuvel ('s Koonings Jaght), Hartenkoning 30 , 6816 TK Arnhem

Rendertime:0.212seconds(Logging enabled)