AC Rijkerswoerd

AC Rijkerswoerd is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking en/of een autistische stoornis.

Het activiteitencentrum ligt midden in de wijk Rijkerswoerd, direct naast een aantal woonlocaties van Siza. Hierdoor kan begeleiding goed worden afgestemd en is wonen en werken makkelijk te combineren. Er is een veilige bewegings- en belevingstuin, waar je andere deelnemers en bewoners kunt ontmoeten.

Een winkelcentrum en het openbaar vervoer zijn in de buurt en op zo’n 10 minuten lopen vind je Stadsboerderij de Korenmaat. Wij werken intensief samen met de wijk. Wij zijn bijvoorbeeld betrokken bij het veldonderhoud van de plaatselijke voetbalvereniging of hebben conciërgetaken op school. In het activiteiten centrum vinden ook activiteiten vanuit de wijk plaats, waar je mogelijk actief aan deel kunt nemen.

Wil je mee doen in de maatschappij, en heb je hierbij ondersteuning nodig? Of zoek je een veilige omgeving waar specifieke begeleiding gevraagd wordt? Dan ben je bij het activiteitencentrum Rijkerswoerd aan het juiste adres. Er zijn genoeg mogelijkheden passend bij de diverse doelgroepen. Zowel belevingsgroepen als dienstverlenende groepen zijn mogelijk.

Meer weten over deze locatie?

Bekijk onze folder

Van

- -
:

Bereken route per

Naar

AC Rijkerswoerd, Mr. P.S.Gerbrandysingel 45 , 6836 KS Arnhem

Rendertime:0.201seconds(Logging enabled)