Atelier 23

De kunstenaars van Atelier 23 tonen hun werk regelmatig op exposities in binnen- en buitenland. Bij de kunstuitleen van Atelier 23 kunt u kunstwerken lenen of kopen. De kunstenaars werken ook in opdracht. Bent u geïnspireerd geraakt, dan kunt u bij Atelier 23 ook een teken- of schilderworkshop volgen. Hieronder vindt u per onderdeel meer informatie over de mogelijkheden.

Benieuwd naar de kunstenaars en hun werken?

Bekijk alle kunstwerken
Kunstenaars

Kunstenaars

Bij Atelier23 werken mensen met verschillende beperkingen. Ze zijn met kunst in aanraking gekomen en bevlogen geraakt. Sommigen willen zich ontwikkelen tot zo zelfstandig mogelijk kunstenaar en anderen hebben als doel om vaardigheden te leren.

Lees meer over de kunstenaars en hun werken

Atelier23

Kunstuitleen

Bent u geïnteresseerd in kunst? Neem dan eens een kijkje bij Atelier23. De kunstenaars van Atelier23 exposeren regelmatig en werken ook in opdracht. Verder is er een kunstuitleen en kunt u een teken- of schilderworkshop volgen.

Lees meer over de kunstuitleen Aterlier 23

Workshops

Workshops

Bij Atelier23 kunt u terecht voor teken- of schilderworkshops. Een workshop staat onder leiding van een van onze kunstenaars. Daarnaast is er ook altijd een begeleider van Atelier23 aanwezig. Heeft u interesse in een workshop?

Bekijk onze mogelijkheden

Rendertime:0.187seconds(Logging enabled)