Kunstuitleen

Bij de kunstuitleen van Atelier23 kunt u kunstwerken huren of kopen. Met een uitleenabonnement kunt u zo vaak als u wilt een kunstwerk ruilen. Heeft u het werk twee jaar in uw bezit? Dan vragen we u om het te wisselen. Raakt u gehecht aan een kunstwerk, dan kunt u het uiteraard van ons kopen.

Wisselende collectie

Er is regelmatig nieuw werk bij Atelier23, dus kom gerust zo nu en dan eens bij ons kijken. De collectie bestaat uit diverse stijlen en technieken, zoals olieverfschilderijen, linosneden, pentekeningen, pasteltekeningen en acrylverfschilderijen. Er zijn ook beelden en foto’s. 

Omruilservice

Bedrijven die een uitleenabonnement voor meerdere werken hebben, kunnen gebruikmaken van onze omruilservice. Wij komen dan tegen een kleine vergoeding de kunstwerken ophalen en de nieuwe werken brengen. Het is hierbij ook mogelijk om de keuze voor het nieuwe werk aan ons over te laten.

Kosten uitleenabonnement

Particulieren: € 45 + inschrijfgeld
Bedrijven: € 180 voor vier kunstwerken + inschrijfgeld (€ 5)
Omruilservice voor bedrijven: € 25 per persoon per uur

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 088-378 01 44 of atelier23@siza.nl.

Kunstenaars

Kunstenaars

Bij Atelier23 werken mensen met verschillende beperkingen. Ze zijn met kunst in aanraking gekomen en bevlogen geraakt. Sommigen willen zich ontwikkelen tot zo zelfstandig mogelijk kunstenaar en anderen hebben als doel om vaardigheden te leren.

Lees meer over de kunstenaars en hun werken

Rendertime:0.212seconds(Logging enabled)