Onze oriëntatiebijeenkomsten

Kom naar één van onze oriëntatiebijeenkomsten! Kun je niet wachten en wil je direct onze vacatures bekijken? Bekijk dan ons vacatureoverzicht..

20 november - Locatie terrein 's Koonings Jaght

Tijdstip: 11.00 - 12.30 uur
Adres: Foyer van Hartenkoning 5, Koningsweg 8, Arnhem

Op ’s Koonings Jaght ondersteunt Siza volwassen en kinderen met een verstandelijke beperking, ernstige meervoudige beperking vaak in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag en/of andere gedragsproblemen. Op deze locatie biedt Siza een rondleiding aan voor begeleiders die graag het verschil willen maken voor deze groep bijzondere mensen. De rondleiding start om 11.00 uur tot ca. 12.30. Na afloop weet je hoe het is om te werken op een terrein waar verschillende woonlocaties zijn en waar ook dagbestedingsactiviteiten plaatsvinden. Ook leer je Siza beter kennen en de manier waarop wij cliënten ondersteunen. 

20 november - Locatie Activiteitencentrum Karmijnstraat Tilburg

Tijdstip: 19.30 - 21.00 uur
Adres: Karmijnstraat 5, Tilburg

Op ons activiteitencentrum Karmijnstraat vertellen we je graag over werken bij Siza en de mogelijkheden die wij bieden voor werken en opleiden. Op de informatiemarkt kun je langs verschillende stands lopen. Deze hebben allemaal een eigen thema en geven jou een goede indruk van Siza, onze doelgroepen, vacatures en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast lopen er medewerkers en cliënten rond die graag met jou in gesprek gaan over hun ervaringen bij Siza.

 

 

Ja, ik kom

selecteer wanneer je wilt komen
Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Selecteer je keuze
bijeenkomst
Rendertime:0.293seconds(Logging enabled)