De Zeepbel

De Zeepbel is van oorsprong een zeepmakerij, maar tegenwoordig maken we ook veel mooie producten van andere materialen, zoals pitriet en papier. De mensen die bij De Zeepbel werken, krijgen de ruimte om zich op hun eigen tempo en naar eigen kunnen in te zetten.

Opdrachten

De Zeepbel werkt ook in opdracht voor organisaties en particulieren. Op dit moment maken we voor een opdrachtgever maatschappelijk verantwoorde producten die over de hele wereld verkocht worden. Zo maken we lampionnen van oude atlassen, feestslingers van landkaarten en manden en lampenkappen van pitriet. Ook mensen uit de buurt weten ons te vinden. We krijgen regelmatig opdrachten voor het maken van persoonlijke presentjes van zeep, bijvoorbeeld voor een geboorte of huwelijksfeest.

Aan de slag bij De Zeepbel

Bij De Zeepbel werken mensen met een beperking die graag creatief en ambachtelijk bezig zijn. Ook ouderen die op zoek zijn naar een dagactiviteit zijn van harte welkom bij ons aan te sluiten. We geven je de ruimte om op je eigen tempo te werken en op jouw eigen niveau dingen te leren. We leren je bijvoorbeeld wat er van je verwacht wordt als je werkt in een groep en hoe je verantwoord omgaat met materialen en kritisch kijkt naar je werk. Maar ook basisvaardigheden als op tijd zijn, hygiënisch werken en werken met een beetje druk.

Meer informatie

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij De Zeepbel? Neem dan contact met ons op via 088-378 01 39 of de.buitenplaats@siza.nl.

Rendertime:0.144seconds(Logging enabled)