Giet & Dompel

De naam zegt het al; bij Giet & Dompel dompelen en gieten we kaarsen. We maken bijvoorbeeld dinerkaarsen, maar ook fakkels en sprookjeskaarsen. Het gieten van kaarsen doen we met een mal, die wij eventueel zelf kunnen maken. Naast het maken van kaarsen doen we ook andere creatieve werkzaamheden, zoals verven en weven.

Opdrachten

Bij Giet & Dompel werken we ook voor opdrachtgevers. Zo zijn we nu bijvoorbeeld bezig met het maken van manden van riet, potten van papier-maché en het schilderen van beeldjes.

Aan de slag bij Giet & Dompel

Bij Giet & Dompel werken mensen met een beperking die graag creatief en ambachtelijk bezig zijn. Ook ouderen die op zoek zijn naar een dagactiviteit zijn van harte welkom bij ons aan te sluiten. We geven je de ruimte om op je eigen tempo te werken en om op jouw eigen niveau dingen te leren. Je leert bijvoorbeeld wat er van je verwacht wordt als je werkt in een groep en hoe je verantwoord omgaat met materialen en kritisch kijkt naar je werk. Maar ook basisvaardigheden als op tijd zijn, hygiënisch werken en werken met een beetje druk. Verder is het ook mogelijk om meer te leren over het werken in een winkel door mee te helpen in onze winkel BuitenGewoon.

Meer informatie

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij Giet & Dompel? Neem dan contact met ons op via 088-378 01 39 of de.buitenplaats@siza.nl.

Rendertime:0.232seconds(Logging enabled)