Kids

Bij Kids maken we veel verschillende producten, bijvoorbeeld stoffen vlaggetjes, luiertaarten en Kiwanispoppen. Kinderen die in het ziekenhuis liggen, krijgen zo’n Kiwanispop om hen door de moeilijke tijd in het ziekenhuis heen te slepen. Verder zetten we ons ook in voor de buitenschoolse opvang waarmee we onze werkruimte delen. Zo bereiden we activiteiten voor de kinderen voor, gaan we soms mee met een activiteit of doen we een spelletje met de kinderen. Daanaast maken we de ruimte wekelijks schoon.

Opdrachten

Bij Kids werken we ook in opdracht. We maken veel van textiel, maar ook voor andere klussen draaien we onze hand niet om. Zo hebben we voor een klant honderden kroonkurkmagneten geplakt en doen we klussen voor scholen (bijvoorbeeld lamineren, dingen uitknippen of gymtasjes stikken).

Aan de slag bij Kids

Bij Kids werken mensen met een beperking die graag met en voor kinderen werken. Ook ouderen die op zoek zijn naar een dagactiviteit zijn van harte welkom bij ons aan te sluiten. Je krijgt de ruimte om op je eigen tempo met creatieve werkzaamheden bezig te zijn en op je eigen niveau dingen te leren. We proberen altijd een eindproduct te maken van wat er wordt gecreëerd, maar dit hoeft niet altijd een doel te zijn. Als je maar lekker aan het werk bent geweest.

Meer informatie

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij Kids? Neem dan contact met ons op via 088-378 01 39 of de.buitenplaats@siza.nl.

Rendertime:0.149seconds(Logging enabled)