Buitenlui

De Buitenlui zijn hele dagen buiten rondom het gebouw aan het werk. We verzorgen de dieren, geven ze eten, verversen het water en maken de hokken en stallen schoon. We hebben ook een grote moestuin en kruidentuin. In de lente begint het zaaien, de kleine plantjes moeten opgepot worden om uiteindelijk in de tuin uitgeplant te worden. Na heel veel onkruid wieden, schoffelen en geduld kunnen we uiteindelijk oogsten. De opbrengst wordt afgewogen, verpakt en verkocht.

In onze kapschuur wordt met hout gewerkt. Pallets worden gesloopt om van de planken weer mooie producten te maken. Ook wordt er haardhout gezaagd.
We hebben een erg groot terrein wat we onderhouden. De gazon moeten worden gemaaid, zwerfafval ruimen we op en zorgen ervoor dat alles er netjes en schoon uitziet.

Als je bij ons wilt komen werken moet je het fijn vinden om de hele dag buiten te zijn, ook als het iets minder mooi weer is. Daarnaast is het werk best zwaar doordat veel moet lopen, tillen en bukken. Soms doe je een karweitje alleen en soms werk je samen met je collega-cliënten, maar altijd met een begeleider in de buurt.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 088-378 01 39 of de.buitenplaats@siza.nl.

Rendertime:0.18seconds(Logging enabled)