Coronavirus: nieuws en maatregelen

Bij Siza hebben wij de zorg voor kwetsbare mensen. Daarom vertalen we de maatregelen voor Nederland, naar maatregelen voor onze medewerkers en cliënten. We leggen graag uit hoe we dat doen op een zo veilig mogelijke manier voor onze cliënten, medewerkers en verwanten. Ook lees je het laatste nieuws over vaccineren tegen het coronavirus bij Siza.

Klik hier voor meer informatie over de actuele maatregelen bij Siza. We leggen ook uit hoe en waarom we deze maatregelen hebben genomen:

 

Klik hier voor meer informatie over vaccineren tegen het coronavirus bij Siza:

Handige informatie

Handige informatie voor cliënten

Op deze pagina van de VGN vind je een overzicht met allerlei communicatiemiddelen voor cliënten over (het voorkomen van de verspreiding van) het coronavirus. Klik hier voor een handige uitleg van Steffie over het coronavaccin.

Steunpunt medezeggenschap: een luisterend oor

Vind je de maatregelen moeilijk of snap je niet waarom ze voor jou gelden? Neem contact op met je regiebegeleider. Ook kun je bellen of mailen met de medewerkers van het steunpunt medezeggenschap. Ze luisteren naar je verhaal en kunnen je informatie geven. Je kunt bellen naar 088-377 90 95 of mailen naar medezeggenschap@siza.nl. Steunpunt medezeggenschap is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur.

Rendertime:0.146seconds(Logging enabled)