De Kwekerij

Groene vingers? Bij De Kwekerij kweek je de lekkerste verse aardbeien van Arnhem bij een fijne, leerzame, gestructureerde en ontspannen werk- en dagbestedingsplek.

Wij kweken op biodynamische wijze. Wij kweken aardbeien in de volle grond en daarbij ook verschillende kruiden, planten en bloemen. Hiermee creëren wij een fijne, leerzame, gestructureerde en ontspannen werk- en dagbestedingsplek voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 
Veilig, vertrouwd en boerenverstand voorop
Op de Kwekerij doe je nuttig werk naar jouw eigen mogelijkheden. Het volgen van de natuur biedt een vanzelfsprekend ritme en houvast qua werkzaamheden. De Kwekerij biedt een veilige en vertrouwde omgeving, weg van de drukte. Medewerkers combineren een no-nonsens mentaliteit met groene vingers. Boerenverstand staat voorop. Nuchter, zonder fratsen en met oog voor iedereen. Vanzelfsprekend is er volop persoonlijke aandacht en begeleiding op maat.
 
Zelf proeven?
Wij verkopen aardbei stekjes, aardbeien, aardebeienjam, planten, bloemen en kruiden. In de zomer is er pluktuin en in de winter maanden maken en verkopen wij insectenhotels. 
 
Je kunt ons ook online bezoeken op Instagram: de.kwekerij/siza

Van

- -
:

Bereken route per

Naar

De Kwekerij, Hartenkoning 28 , 6816TK Arnhem

Rendertime:0.178seconds(Logging enabled)