Over ons

Wat doen we?

Wij organiseren een serie events voor en door mensen met een robot(arm) en hun begeleiders. Doel is om samen ‘kennis te maken’: met andere robot(arm)gebruikers en de bedrijven die de robot(armen) in de markt zetten en ontwikkelen.  We doen dit in een inspirerende, interactieve en competitieve setting.

Waarom?

Wij merken dat we meer uit robotica halen door de kunst bij elkaar af te kijken, te delen en elkaar uit te dagen. Hierdoor kunnen we meer dingen zelf. Deze kennis delen we ook graag met ontwikkelaars, in de hoop dat hun producten (nog) beter bij ons aansluiten. Op het nieuwe Dorp willen we dit blijven doen, op een mooie plek. In aanloop en opbouw daar naartoe, organiseren wij een aantal Freestyle Robopark events.

Hoe?

We bieden een uitdagend programma aan waarbij je samen met andere deelnemers ervaringen uit kunt wisselen en zo meer uit je robotarm kunt halen. Je komt in contact met bedrijven voor nog meer tips en trucs en zij kunnen een tipje van de sluier oplichten van de (nabije) toekomst. Zie ook het programma.

Met wie?

Het Freestyle Robopark team bestaat uit mensen die gebruik maken van robotica en een aantal medewerkers van Siza. Samen organiseren wij events met speelse, competitieve en interactieve onderdelen. Voor meer informatie over het team, klik hier.
Om kennis te delen en op te doen werken we samen met bedrijven. Dit willen we graag uitbreiden met universiteiten, hogescholen, sponsors en financiers van hulpmiddelen.

Wat willen we bereiken?

Dat jullie als gebruikers van een robot(arm) een leuke dag hebben waar jullie elkaar, jouw robot(arm) of actieve armondersteuning en coaches vanuit het bedrijfsleven (nog) beter leren kennen. En dat jullie ons weten te vinden voor input voor en deelname aan het volgende event! Wij zijn erg benieuwd naar jullie feedback!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Rendertime:0.156seconds(Logging enabled)