Ik ben Patrick

Lees mijn verhaal

Fysiotherapie

We bewegen de hele dag, vaak zonder er zelfs bij na te denken. Wanneer bewegen niet (meer) vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld door pijn vanwege een botbreuk, operatie, hersenbloeding of een aangeboren handicap, kan de fysiotherapeut je ondersteunen.

Siza kan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking fysiotherapie bieden. Met gerichte behandeling, oefeningen en advies, werkt de fysiotherapeut samen met je aan jouw doelen. Deze doelen kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met: pijn verlichten, mobiliteit verbeteren, veilig lopen of leren omgaan met neurologische, orthopedische of meervoudige problematiek. Je werkt toe naar (weer) kunnen bewegen, zodat je jouw activiteiten thuis, op het werk, op school of in je vrije tijd op kunt pakken.

De fysiotherapeut kan met je op zoek gaan naar passende hulpmiddelen, waarna je leert goed met het middel om te gaan. Ook is het mogelijk om onder begeleiding van de fysiotherapeut fitness te volgen.

Op maat

Je bespreekt jouw doelen met de fysiotherapeut en samen maken jullie een plan hoe je deze kunt bereiken. Stap voor stap werken jullie aan het behalen ervan. Je bespreekt regelmatig met elkaar hoe je het vindt gaan.

Multidisciplinair

De behandelaren van Siza werken nauw met elkaar samen. De ondersteuning die de fysiotherapeut je biedt, sluit dan ook aan op eventuele andere behandelingen die je krijgt. En als je dat wilt brengen we ook je huisarts op de hoogte van de stappen die je zet.

Verwijzing en financiering

Voor de behandeling van een fysiotherapeut is geen verwijzing nodig. Lees hier meer informatie over de financiering van eerstelijnszorg.

> Download de folder

Rendertime:0.161seconds(Logging enabled)