Julianakwartier

Julianakwartier is een woonlocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Het Julianakwartier is gelegen op de hoek van de Sprengenweg en Koning Lodewijklaan in Apeldoorn, vlakbij het centrum. Siza heeft hier 29 zelfstandige appartementen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en/of een lichamelijke beperking. Bewoners hebben hier een rustige, gestructureerde omgeving waarin zij ‘op maat’ het leven weer kunnen oppakken. Het Julianakwartier is geopend in 2020.

Bewoners van het Julianakwartier wonen zo zelfstandig mogelijk. Wat je zelf kan doen, doe je zelf. We ondersteunen en begeleiden je waar nodig. Overdag maak je zoveel mogelijk gebruik van passende dagbesteding in Apeldoorn en omgeving. We helpen je bij het zoeken naar een geschikte plek.

Advies, vragen of aanmelden?

Om in het Julianakwartier te wonen heb je een indicatie met behandeling nodig. Siza Entree bespreekt graag welke mogelijkheden er zijn. Vul één van onze contactformulieren in, of bel naar 088 377 91 99 of mail naar sizaentree@siza.nl.

Een kijkje op locatie

Benieuwd hoe het is om te wonen in het Julianakwartier? Bekijk de onderstaande film of lees het verhaal van bewoner Ellert-Jan: "Ik ben veel relaxter nu ik in het Julianakwartier woon." 

Meer weten over deze locatie?

Bekijk onze folder

Van

- -
:

Bereken route per

Naar

Julianakwartier, Koning Lodewijklaan 417 , 7314 BD Apeldoorn

Rendertime:0.177seconds(Logging enabled)