Karmijnstraat

Op de Karmijnstraat kunnen cliënten onder vijf pijlers meedoen aan activiteiten: Creatief, Hout, Werk in opdracht (van derde), Computer, Meebewegen naar behoefte. De begeleiding is gericht op ontwikkeling, het stimuleren van zelfstandigheid, het behoud van vaardigheden en/of het stimuleren van sociale contacten. Daarbij zijn het bieden van veiligheid en het creëren van sfeer belangrijk.

Hout Karmijn

Houtbewerking

Op de houtwerkplaats worden producten van hout gemaakt in opdracht van interne en externe klanten. Elke cliënt werkt op zijn eigen niveau met de hulp die hij/zij nodig heeft, er is ook ontwikkeling mogelijk voor de cliënten. De producten lopen qua moeilijkheidsgraat erg uiteen. Bijvoorbeeld figuurzaagwerk, vogelhuisjes, voederhuisjes op standaard etc.

Meer weten over pijler hout

Hout Karmijn

Creatief

Bij Creatief werken cliënten aan een creatief product, o.a. voor zichzelf. Ze maken b.v. iets voor bij hen in huis, familie of vrienden. Er wordt ook in opdracht gewerkt voor derden. Technieken waar veel mee gewerkt wordt zijn o.a. Glas in lood, tekenen en schilderen, Mozaiek, Zijde schilderen.

Hout Karmijn

Werk in opdracht

De werkzaamheden die binnen Werk in Opdracht worden aangeboden hebben een arbeidsmatig karakter. Voor cliënten die er behoeften aan hebben om het gevoel van waarde te hebben om te werken kan deze activiteit een zeer zinvolle dagbesteding zijn. Op deze manier nemen zij op eigen tempo deel aan het arbeidsproces en kunnen ze toch participeren in een veilige gestructureerde omgeven.

Rendertime:0.304seconds(Logging enabled)