Keramiekwerk

"Het is goed om als ontwerper in de samenleving te staan en niet alleen je eigen werk aan de wereld te presenteren. Verbindingen leggen met anderen, co-creaties aangaan, het beste uit mensen halen. Ik denk dat daar de toekomst ligt". Sander Luske, productdesigner keramiek.

Wil je weer aan het werk of heb je de wens om meer vaardigheden aan te leren?
Binnen ons keramiekatelier krijg je mogelijkheden aangereikt om je vaardigheden te ontwikkelen en talenten te ontdekken. Keramiek dient als middel, werk en participatie is het doel. Een werkcoach gaat je daarbij helpen.

Keramiekwerk

KeramiekWerk helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt stappen te zetten richting werk. We werken in een kleine setting met respect voor iedereen. Onze producten krijgen een prachtig podium en dat is fijn, maar jouw ontwikkeling staat centraal. Het ambacht keramiek is een middel om jouw sociale vaardigheden, wensen en talenten verder te onderzoeken en te trainen.

Passend werk

Wij zoeken waar jouw uitdagingen en wensen liggen en proberen daar passende werkzaamheden binnen het ambachtelijke proces voor te creëren. Samen met jou, je partner, je begeleider, werkcoach of consulent van Activerend Werk kijken we naar jouw doel en mogelijkheden binnen ons atelier.

Ons atelier

Kom maar eens langs in onze professioneel ingerichte inspirerende ruimte. Het ambacht straalt eraf, alles is handwerk. Ingrid en Melissa, twee enthousiaste keramisten begeleiden je op de werkvloer en zorgen voor een prettige sfeer waar je je meteen welkom voelt.

Contact

Voor een kennismaking, bel 088 - 377 9585.

KeramiekWerk is onderdeel van SizaWerk.

Rendertime:0.277seconds(Logging enabled)