Licht verstandelijke beperking

Een licht verstandelijke beperking zie je niet aan de buitenkant. Hierdoor is jouw gedrag voor anderen soms moeilijk te begrijpen. Door de beperking kunnen gedragsproblemen ontstaan en kan je vastlopen in je ontwikkeling.

Om er voor te zorgen dat jij je leven kunt leiden zoals dat bij je past, ondersteunen wij je bij het organiseren van je leven. Maak je eigen keuzes, wij zijn er op de momenten wanneer jij dat nodig hebt. Daarbij dagen we je uit om je grenzen te verleggen.

Siza biedt ondersteuning thuis, dagbesteding en/of begeleiding naar werk. Ook voor wonen, woontraining, logeren of kortdurend verblijf en behandeling kun je bij Siza terecht.

Vragen? Aanmelden voor zorg?

Kom in contact!
Leren en werken

Wist je dat we ook een baan voor je hebben?

Door te werken doe je mee in de samenleving. Ook jij kunt met jouw talenten een bijdrage leveren. Samen met jou zoeken we naar een passende plek waar jij kunt leren, werken of kunt meedoen in jouw wijk.

Lees meer over leren en werken

Woontraining

Wil jij zelfstandig wonen?

Zie jij jezelf al wonen in je eigen huis? Met woontraining werk je stap voor stap toe naar zelfstandig wonen. Samen gaan we op zoek naar een locatie waar jij je thuis voelt en maken we een begeleidingsplan op maat.

Lees hier meer over woontraining

Rendertime:0.296seconds(Logging enabled)