Niet-aangeboren hersenletsel

Niet-aangeboren hersenletsel kan op veel verschillende manieren ontstaan. En er is maar één kenmerk dat voor iedereen hetzelfde is: het leven na het hersenletsel is compleet anders dan het leven daarvoor. De gevolgen van het hersenletsel verschillen per persoon en komen niet altijd meteen tot uiting.

Siza ondersteunt jou en je naasten bij het opnieuw oppakken van je leven.

Meer weten over NAH? Laat je gegevens achter!

Benieuwd naar de behandelmogelijkheden van Siza?

Laat je gegevens achter en kom vrijblijvend met ons in contact.

Klik hier voor de voorwaarden.

Als het formulier niet laadt kunt u het hier invullen.

Zo gaan wij te werk

We starten met het intakegesprek waarbij jouw hulpvraag wordt besproken. Als de behandeling passend is bij jouw hulpvraag, starten we met het behandelprogramma Hersenz.

Dit behandelprogramma is wetenschappelijk onderbouwd en speciaal ontwikkeld voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Samenwerken als 1 team

Wat het behandelprogramma onderscheidt is het interdisciplinaire karakter. Dit betekent dat alle betrokken specialisten als één team samenwerken om met jou je doelen te bereiken. Er is altijd een GZ-psycholoog betrokken en daarnaast kun je denken aan een fysiotherapeut, psychomotorisch therapeut en een cognitief trainer. De behandeling van Hersenz bestaat dus uit een combinatie van bewegen, cognitieve behandeling en individuele behandeling.

Je werkt zowel in groepsverband als individueel. Er is onder andere aandacht voor de impact van het hersenletsel op jouw dagelijkse leven, verminderde energie en cognitieve denkfuncties. Er is niet alleen veel veranderd voor jou, maar ook voor je naasten. Het Hersenz behandelprogramma ondersteunt daarom ook je naasten. Gemiddeld duurt het behandelprogramma zo’n 1,5 jaar.

Rendertime:0.186seconds(Logging enabled)