Ondernemers

Siza werkt op diverse terreinen samen met het bedrijfsleven. Of het nu gaat om het ontwikkelen van innovaties in de zorg of om het bieden van kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt; samenwerking met het bedrijfsleven zoeken we voortdurend. 

Voor werkgevers

Bent u werkgever en overweegt u werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen? Dan zijn er veel mogelijkheden en gunstige regelingen! Siza heeft jarenlang ervaring met het bemiddelen en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Klik hier voor meer informatie.  

Voor innovators

Mensen met een beperking willen liever niet afhankelijk zijn van anderen. Net als ieder ander willen ze zelf hun leven vormgeven. Nieuwe technologie kan daarbij ondersteunen. Daarom steekt Siza veel energie in de ontwikkeling van nieuwe hulpmiddelen. Samen met kennisinstellingen, ervaringsdeskundigen en ondernemers.
Siza zoekt ondernemers om oplossingen te vinden die passen bij de wensen en behoeften van onze cliënten. Interesse om in co-creatie te werken aan innovatieve oplossingen in de zorg? Neem dan contact op met de afdeling Business Development van Siza, via 088 - 377 91 00 of neem een kijkje op www.academyhetdorp.nl.

Vragen? Aanmelden voor zorg?

Kom in contact!
Rendertime:0.147seconds(Logging enabled)