Ik ben Sebastiaan

Lees mijn verhaal

Zelfstandig wonen met ondersteuning

Je wilt zelfstandig je leven leiden, maar door een beperking of chronische ziekte heb je hier moeite mee. Als jouw ondersteuningsvraag complex wordt, kan de gemeente je naar Siza verwijzen. Wij verkennen met jou je mogelijkheden. Op het gebied van zelfstandig wonen, meedoen in de wijk en het opbouwen van een netwerk. Je stelt samen met ons doelen op waar we intensief aan werken. Zodat je jouw leven, samen met de mensen om je heen, weer zelf kunt oppakken.

Beeldzorg op afstand

Beeldzorg: Je begeleider bereikbaar wanneer jij dat nodig hebt

Krijg je ondersteuning thuis van Siza? Dan komt er op afgesproken momenten een begeleider bij je langs. Soms kun je een vraag hebben die niet tot de volgende afspraak kan wachten. Bijvoorbeeld omdat je een spannende situatie meemaakt en je daarover wilt praten. Of omdat je een brief ontvangt en je wilt weten wat je daarmee moet doen. Dan kun je via Beeldzorg direct contact opnemen met jouw begeleider.

Lees meer over Beeldzorg

Gezinsondersteuning

Wij bieden ook gezinsondersteuning

Binnen een gezin waarbij een gezinslid een beperking of chronische ziekte heeft, spelen er soms vragen over de opvoeding of het omgaan met de beperking. Ook kan praktische ondersteuning nodig zijn. Wij bieden gezinsondersteuning op maat.

Lees meer over gezinsondersteuning

Leren en werken

Wist je dat we ook een baan voor je hebben?

Door te werken doe je mee in de samenleving. Ook jij kunt met jouw talenten een bijdrage leveren. Samen met jou zoeken we naar een passende plek waar jij kunt leren, werken of kunt meedoen in jouw wijk.

Lees meer over leren en werken

Rendertime:0.208seconds(Logging enabled)