Ruitenkoning 02 ('s Koonings Jaght)

Ruitenkoning 2 is een woonlocatie voor mensen met een matig tot (zeer) ernstig verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

De woning bestaat uit drie vleugels en een grote tuin. In de ene vleugel wonen mensen met een matig verstandelijke beperking. In de andere twee vleugels wonen mensen met een ernstig verstandelijke beperking. Elke vleugel heeft een gezamenlijke woonkamer. Er wonen dertien mensen op Ruitenkoning 2, zowel mannen als vrouwen. Een aantal van hen krijgt een-op-eenbegeleiding. De bewoners bezoeken overdag een activiteitencentrum op ’s Koonings Jaght of krijgen dagbesteding aan huis.

Ruitenkoning 2 ligt op ’s Koonings Jaght, een beschut park midden in de natuur, op tien kilometer van het centrum van Arnhem. Er is weinig verkeer op het park, waardoor je er zo zelfstandig mogelijk kunt wandelen of fietsen. Op het park zijn er verschillende woon- en dagbestedingslocaties en is er een zwembad, sporthal, belevenis en een mini-camping. ’s Koonings Jaght is goed bereikbaar met de taxi en het openbaar vervoer.

Meer weten over deze locatie?

Bekijk onze folder

Van

- -
:

Bereken route per

Naar

Ruitenkoning 02 ('s Koonings Jaght), Ruitenkoning 2 , 6816 TL Arnhem

Rendertime:0.205seconds(Logging enabled)