Siza als werkgever

Bij Siza denken we in mogelijkheden en draait alles om ontwikkeling. Daarmee creëren we een wereld van verschil voor cliënten en ook voor onze medewerkers. Wij willen het beste uit onszelf en elkaar halen. In het belang van de cliënt en ook voor een prettig en uitdagend werkklimaat.

Kernwaarden 

De medewerkers van Siza hebben met elkaar vier kernwaarden geformuleerd die de basis vormen voor ons werk. ‘Wij zijn van betekenis’, ‘wij scheppen kansen’, ‘wij nemen verantwoordelijkheid’ en ‘wij hebben plezier’. Wie dit toepast in zijn dagelijkse werk, geeft niet zomaar op, maar gaat net een stapje verder om voor elkaar te krijgen wat nodig is.

Cliënten en medewerkers van Siza hebben onze visie en kernwaarden vertaald naar dagelijkse situaties. We zijn hierop herkenbaar en aanspreekbaar. Daarmee maken wij een wereld van verschil.

Maak jij het verschil?

Medewerkers van Siza gaan uitdagingen aan en verleggen grenzen. Gedreven door passie en door het benutten van talenten maken zij samen een wereld van verschil. Wil jij samen met ons het verschil maken? Bekijk dan onze vacatures.

Nieuwsgierig hoe het is om bij Siza te werken?

Hoe is het om bij Siza te werken? Dat kunnen alleen de medewerkers van Siza zelf vertellen. Begeleider Alex deelt zijn ervaring.

Onze visie

Siza ondersteunt je bij het organiseren van je leven. We helpen je bijvoorbeeld op het gebied van wonen, leren, werken, opvoeden en opgroeien. Wanneer nodig, bieden wij behandeling. In een filmpje vertellen we wat we voor je kunnen betekenen en hoe we de ondersteuning vorm geven.

Ga verder...

Siza is aangesloten bij De Werkgeverij

De Werkgeverij is een samenwerkingsverband van 12 werkgevers in Zorg en Welzijn die vacatures en medewerkers met elkaar uitwisselen. Nieuwsgierig? Kijk dan op de website van De Werkgeverij.

De Werkgeverij

Flyer ambassadeurs Siza

Gastles of rondleiding?

Volg je een opleiding in de zorg of ben je docent en geïnteresseerd in een gastles of rondleiding? Misschien kan één van de ambassadeurs van Siza iets voor je betekenen. Zij vertellen je graag meer over werken bij Siza!

Flyer ambassadeurs Siza

Rendertime:0.217seconds(Logging enabled)