Uitnodiging inspiratiemarkt en afscheid Rob Hoogma

Siza organiseert een inspiratiemarkt ter gelegenheid van het afscheid van Rob Hoogma, voorzitter Raad van Bestuur. U bent van harte uitgenodigd!

Maandag 2 maart laten medewerkers en cliënten van Siza aan elkaar en aan u zien waar zij trots op zijn. Want nieuwsgierig zijn, elkaar inspireren en van elkaar leren: dat is Siza. Of het nou gaat over mensen helpen om het leven te leiden dat bij ze past, technologische vernieuwingen, woningen die meedenken of het mogelijk maken van werk voor wie dat niet vanzelfsprekend is.


Afscheid Rob Hoogma
Met deze inspiratiemarkt neemt Siza ook afscheid van Rob Hoogma. Siza heeft veel aan Rob te danken. In zijn bestuursperiode groeide Siza uit tot een innovatieve organisatie met een open geest, waarbinnen zorgprofessionals steeds weer onderzoeken hoe het leven van de mensen voor wie ze werken beter kan. De tijdgeest ver vooruit heeft Rob het denken over de zorg en de verantwoording over kwaliteit in Nederland wezenlijk veranderd. Zo stond hij aan de wieg van het kwaliteitskader voor de gehandicaptenzorg.


Academy Het Dorp
Ook wist hij, ver voordat het gemeengoed werd, technologie in de zorg aan te wenden, zodat mensen met een beperking veel meer mogelijkheden kregen het leven naar eigen inzichten te regelen. Hij richtte Academy Het Dorp op, die zich focust op onderzoek naar en implementatie van technologie in de langdurige zorg. De Academy is een wezenlijke schakel in de innovatie in de zorg. Zo begeleidt ze bijvoorbeeld in opdracht van VWS andere zorgorganisaties bij de implementatie van technologie. Bij de Academy zet Rob vanaf 1 februari zijn loopbaan voort.


Wanneer en waar
U bent van harte welkom om tussen 14.00 en 18.00 uur op de inspiratiemarkt een kijkje te komen nemen! Locatie: KKC, De Dorpsbrink 7, Arnhem. U kunt op elk moment tijdens de middag binnenlopen. Van 16.00 tot 17.00 uur zullen we Rob in het zonnetje zetten. Rob is tijdens de hele inspiratiemarkt aanwezig om u de hand te schudden.


Aanmelden
We stellen het op prijs als u zich aanmeldt via ons aanmeldformulier.

Bart Blanken, voorzitter van de raad van toezicht. Kadotip: Rob waardeert het zeer als u bij wijze van cadeau een product koopt bij het door Siza opgerichte designlabel Design X Ambacht en dit aan een vriend, familielid of collega cadeau doet. Daarmee doet u iemand anders een plezier, brengt u Design X Ambacht onder de aandacht en op die manier ook het mooie werk dat mensen met een beperking bij dit label maken. En speciaal voor deze gelegenheid met 10% korting via actiecode ‘Rob Hoogma’.  

(28-1-2020)

Nieuwsbericht

Lees verder
 • Lees verder

  Kwaliteitsrapport 2018 staat online

  In het kwaliteitsrapport 2018 laten we zien hoe cliënten, verwanten en medewerkers de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening ervaren. We vertellen over wat goed gaat. Maar ook wat volgens ons beter zou kunnen. En wat we in 2019 willen veranderen of verbeteren. (31-5-2019)

 • Lees verder

  Camping Kooningsveld heeft eerste Arnhemse tiny house voor vakantie

  Je bent omgeven door groen en rust. Reeën en herten dartelen in je voortuin. Je kunt wandelen en fietsen in een prachtige omgeving nabij de Veluwe. En als je wil, kun je zo het gezellige Arnhem in. Klinkt dat goed? Minicamping Kooningsveld bood al 15 heerlijke kampeerplaatsen, nu kun je er ook de allereerste vakantie tiny house in Arnhem huren! (30-5-2019)

 • Lees meer

  6 juli: informatieochtend omgaan met gevolgen van hersenletsel

  Jaarlijks lopen naar schatting 120.000 mensen hersenletsel op, door ziektes of ongelukken. Er zijn goede programma’s om mensen met dit niet-aangeboren hersenletsel (NAH) te leren omgaan met hun beperkingen, maar helaas zijn die vaak onbekend, ook bij verwijzers. Om die onbekendheid weg te nemen organiseert het Regionaal Expertisecentrum NAH van Siza op zaterdag 6 juli van 10.00 tot 12.00 uur een informatieochtend in Barneveld. (27-5-2019)

 • Lees verder

  Grenzen verleggen: Mike bestijgt ‘Le Grand Ballon’

  Op zaterdag 1 juni is het zover. Dan bestijgt Mike van Luffelen de 1450 meter hoge berg ‘Le Grand Ballon’ in de Vogezen en zal blijken of zijn maandenlange training met begeleider Tony Krah voldoende was om deze mijlpaal in zijn leven te bereiken. (24-5-2019)

 • Lees verder

  25 mei: informatieochtend 'Echt verder met hersenletsel"

  Van 10 tot 12 uur in het regionaal expertisecentrum Apeldoorn, Rijksstraatweg 236 in Teuge (20-5-2019)

 • Lees verder

  Feestelijke opening van de Vogelkersweg

  Hoewel de 31 bewoners er stiekem alweer ruim 2 maanden wonen, is de nieuwbouw op de Vogelkersweg op vrijdag 17 mei officieel en feestelijk geopend door bestuursvoorzitter Rob Hoogma van Siza. De 31 appartementen zijn speciaal gebouwd voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. De Vogelkersweg is het eerste complex dat in gebruik wordt genomen door mensen die voorheen in Het Dorp woonden en de woningen zitten vol handige aanpassingen. (17-5-2019)

 • Lees verder

  Feest en sport op Arnhemse Sizalocaties HWL (Kemperbergerweg) en Fitlife (Het Dorp)!

  Een zonnige start van onze Fitweek 2019! Spelers van Vitesse openen vandaag het nieuwe speelplein en de nieuwe sportruimte. (1-5-2019)

 • Lees verder

  1 tot 3 mei: Fitweek bij Siza

  Een nieuw speelplein voor onze locatie aan de Kemperbergerweg in Arnhem én een nieuwe stek voor Fitlife op Het Dorp! Dat is reden voor een sportief feestje dat geopend wordt met onder andere spelers van Vitesse en belangstelling van Omroep Gelderland. Want bewegen is gezond voor iedereen! (1-5-2019)

 • Lees verder

  Zorg op poten

  Woensdagochtend kwart voor 10. Ik loop het activiteitencentrum (AC) de Wambeek in Velp binnen. Het is een gezellige drukte. Cliënten komen binnen en zoeken hun plekje. De laatste stoelen worden in een kring geplaatst en de koffie staat klaar. Het bordje met ‘niet storen’ hangt al aan de deur. Nog even en we gaan beginnen. Iedereen kijkt verlangend uit naar het bezoek van de dag: mijn elf maanden oude therapiehond in opleiding, Luna! (1-5-2019)

 • Lees verder

  Dertig nieuwe appartementen voor mensen met NAH in Apeldoorn

  Op de plaats van het voormalige Julianaziekenhuis in Apeldoorn bouwt Siza aan 30 appartementen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en/of een lichamelijke beperking. Wij bieden bewoners hier een rustige, gestructureerde omgeving waarin zij ‘op maat’ het leven weer kunnen oppakken. Er zijn nog meer zorgorganisaties gehuisvest in het Julianakwartier. Op maandag 15 april ontmoetten alle partijen elkaar en werd een boompje geplant om het Julianakwartier symbolisch te openen. Daarbij was ook Wethouder Sandman aanwezig. (16-4-2019)

Rendertime:0.253seconds(Logging enabled)