KOM "Vanuit de kunsten gelden er geen beperkingen alleen maar mogelijkheden"

Geef jij kunstaanbod aan een doelgroep met een ondersteuningsvraag? Zoals gitaarles voor jongeren uit het speciaal onderwijs of schilderen voor volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking? En vindt dit aanbod plaats op een locatie in Arnhem? DAN ZIJN WE OP ZOEK NAAR JOU!

Kunstbedrijf Arnhem, Siza en RIBW zijn in april 2016 gestart met Kunst Ontmoeten Meedoen, kortweg KOM Arnhem. Dit project staat voor impact van kunstparticipatie voor iedereen met een ondersteuningsvraag in Arnhem. Komend jaar ontwikkelen wij een totaalmodel waarin al het huidige aanbod op gebied van kunstparticipatie voor iedereen met een ondersteuningsvraag te vinden is. Ook ontwikkelen we nieuw aanbod naar behoefte. Er zijn 3 Kunstroutes: Kunst als middel naar persoonlijke/arbeids ontwikkeling, Kunst als hobby en Kunst als beroep. Dit alles wordt gefinancierd door de gemeente Arnhem via het Innovatiefonds.


Kijk hier voor meer informatie over het project. Wil je meer informatie over de rol van SizaWerk in dit project, neem dan contact op met Trudy Peters, trudy.peters@siza.nl

 

(19-7-2016)

Lees verder...
 • Lees verder

  Start ‘Centrum voor activerend werk’ Arnhem

  Om de kans op werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te vergroten biedt de gemeente Arnhem vanaf 1 januari 2017 ‘activerend werk’ aan. Siza is sinds de start betrokken en is één van de partners in de coöperatie ‘Centrum voor activerend werk’. Donderdag 9 februari vindt onder toeziend oog van wethouder Anja Haga de officiële start plaats. (9-2-2017)

 • Klimop groenonderhoud

  Opleiding ‘Medewerker Groen’ is gestart: leerlingen van 5 organisaties samen in de les!

  Op woensdag 28 september kwamen leerlingen van de Driestroom, Elver, Hoeve Klein Mariëndaal, Zozijn en Siza bij elkaar voor de eerste gezamenlijke les over veilig werken. De groep leerlingen volgt de opleiding ‘Medewerker Groen’. Zij kunnen hiermee een branche erkend certificaat behalen voor SVA (scholing voor arbeid). (3-10-2016)

 • lees hier verder...
 • lees hier verder...
 • Lees verder...

  Opleidingen voor cliënten: MBO1 en branche erkend

  In samenwerking met Rijn IJssel en Helicon bieden wij cliënten de mogelijkheid aan om een opleiding te volgen op MBO1 niveau. (26-7-2016)

 • Lees verder...

  Aanmoedigingsprijs voor Siza-bakkers ‘Van eigen deeg’

  In de bakkerij ‘Van eigen deeg’ aan de Broerenstraat te Arnhem werken sinds 14 april van dit jaar bakkers die ‘lekker anders’ zijn. 'Van eigen deeg' wil namelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen om hun droom te verwezenlijken. Dat is: erkenning krijgen voor hun inspanningen, gezien worden en groeien naar een échte baan. (11-7-2016)

 • Groen SWSO

  Opleidingspilot sloopt muren in de zorg

  Mensen met een beperking blijven vaak heel lang werken op dezelfde leerwerkplek of dagbestedingslocatie. Terwijl het voor hun ontwikkeling misschien beter zou zijn om door te stromen. Een samenwerking tussen zes zorgorganisaties maakt dat nu mogelijk. (27-6-2016)

 • Opening Bakkerij Van eigen deeg

  Bakkerij Van eigen deeg aan de Broerenstraat officieel geopend

  Na een grootse verbouwing en een rustige opstart periode voor de medewerkers is deze ochtend Bakker Hilvers Van eigen deeg officieel geopend. Bij de feestelijke opening in de Broerenstraat waren onder andere de Burgemeester van Arnhem Herman Kaiser, de directie van Bakker Hilvers en voorzitter van de raad van bestuur van Siza Rob Hoogma aanwezig. (14-4-2016)

Rendertime:0.145seconds(Logging enabled)