Lekkers van Bakkerij 'van eigen deeg' bij Airborne Wandeltocht

Op zaterdag 3 september wordt de 70ste editie van de Airborne Wandeltocht gelopen. Bakkerij van eigen deeg staat met een kraam op de route om de wandelaars te verwennen met heerlijke producten uit de bakkerij. Zo zullen er  saucijzen en muffins verkocht worden, maar je kunt ook bij ons terecht op de kraam voor een heerlijk kopje koffie en een punt van onze overheerlijke appeltaart.

muffins

We zien je graag zaterdag 3 september in Oosterbeek!!

 

Als je meer wilt weten over bakkerij van eigen deeg of de airbornewandeltocht kijk dan op www.bakkerijvaneigendeeg.nl of www.airbornewandeltocht.nl

(31-8-2016)

Nieuwsbericht

lees hier verder...
 • Lees verder

  Start ‘Centrum voor activerend werk’ Arnhem

  Om de kans op werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te vergroten biedt de gemeente Arnhem vanaf 1 januari 2017 ‘activerend werk’ aan. Siza is sinds de start betrokken en is één van de partners in de coöperatie ‘Centrum voor activerend werk’. Donderdag 9 februari vindt onder toeziend oog van wethouder Anja Haga de officiële start plaats. (9-2-2017)

 • Klimop groenonderhoud

  Opleiding ‘Medewerker Groen’ is gestart: leerlingen van 5 organisaties samen in de les!

  Op woensdag 28 september kwamen leerlingen van de Driestroom, Elver, Hoeve Klein Mariëndaal, Zozijn en Siza bij elkaar voor de eerste gezamenlijke les over veilig werken. De groep leerlingen volgt de opleiding ‘Medewerker Groen’. Zij kunnen hiermee een branche erkend certificaat behalen voor SVA (scholing voor arbeid). (3-10-2016)

 • lees hier verder...
 • Lees verder...

  Opleidingen voor cliënten: MBO1 en branche erkend

  In samenwerking met Rijn IJssel en Helicon bieden wij cliënten de mogelijkheid aan om een opleiding te volgen op MBO1 niveau. (26-7-2016)

 • Lees verder...

  KOM "Vanuit de kunsten gelden er geen beperkingen alleen maar mogelijkheden"

  Geef jij kunstaanbod aan een doelgroep met een ondersteuningsvraag? Zoals gitaarles voor jongeren uit het speciaal onderwijs of schilderen voor volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking? En vindt dit aanbod plaats op een locatie in Arnhem? DAN ZIJN WE OP ZOEK NAAR JOU! (19-7-2016)

 • Lees verder...

  Aanmoedigingsprijs voor Siza-bakkers ‘Van eigen deeg’

  In de bakkerij ‘Van eigen deeg’ aan de Broerenstraat te Arnhem werken sinds 14 april van dit jaar bakkers die ‘lekker anders’ zijn. 'Van eigen deeg' wil namelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen om hun droom te verwezenlijken. Dat is: erkenning krijgen voor hun inspanningen, gezien worden en groeien naar een échte baan. (11-7-2016)

 • Groen SWSO

  Opleidingspilot sloopt muren in de zorg

  Mensen met een beperking blijven vaak heel lang werken op dezelfde leerwerkplek of dagbestedingslocatie. Terwijl het voor hun ontwikkeling misschien beter zou zijn om door te stromen. Een samenwerking tussen zes zorgorganisaties maakt dat nu mogelijk. (27-6-2016)

 • Opening Bakkerij Van eigen deeg

  Bakkerij Van eigen deeg aan de Broerenstraat officieel geopend

  Na een grootse verbouwing en een rustige opstart periode voor de medewerkers is deze ochtend Bakker Hilvers Van eigen deeg officieel geopend. Bij de feestelijke opening in de Broerenstraat waren onder andere de Burgemeester van Arnhem Herman Kaiser, de directie van Bakker Hilvers en voorzitter van de raad van bestuur van Siza Rob Hoogma aanwezig. (14-4-2016)

Rendertime:0.652seconds(Logging enabled)