Ik ben Sebastiaan

Lees mijn verhaal

Beeldzorg

Krijg je ondersteuning thuis van Siza? Dan komt er op afgesproken momenten een begeleider bij je langs. Soms kun je een vraag hebben die niet tot de volgende afspraak kan wachten. Bijvoorbeeld omdat je een spannende situatie meemaakt en je daarover wilt praten. Of omdat je een brief ontvangt en je wilt weten wat je daarmee moet doen. Dan kun je via Beeldzorg direct contact opnemen met jouw begeleider.

Begeleiding op afstand

Met Beeldzorg kun je via een iPad met je begeleider beeldbellen, een e-mail sturen of een gesproken bericht verzenden. Zo kun je jouw vraag stellen of je verhaal kwijt op het moment dat jij dat nodig hebt. Je maakt met je begeleider afspraken over wanneer en hoe vaak jullie Beeldzorg willen inzetten. Je begeleider blijft ook bij je thuis komen, maar misschien vinden jullie dat een bezoek thuis minder vaak nodig is als je Beeldzorg gebruikt.

De mogelijkheden van Beeldzorg

Naast het beeldbellen en het versturen van berichten, kun je in Beeldzorg ook gebruikmaken van andere apps die jou kunnen helpen in het dagelijks leven, zoals:

  • Een digitale agenda;
  • Apps die je helpen je dag in te delen;
  • Instructiefilms die je kunnen helpen met dagelijkse taken;
  • Hulpmiddelen voor het bijhouden van je administratie;
  • Informatie opzoeken, bijvoorbeeld over activiteiten in de buurt;
  • Beeldbellen met familie of vrienden.

FocusCura

Voor beeldzorg werkt Siza samen met FocusCura. Zij zijn verantwoordelijk voor de technologie en noemen de app voor beeldzorg cContact. Siza is verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding die je via het beeldscherm ontvangt.

> Download de folder over Beeldzorg

 

Rendertime:0.351seconds(Logging enabled)