Ik ben Patrick

Lees mijn verhaal

Vergoeding behandeling

Ook als je niet in zorg bent bij Siza, kun je gebruik maken van de diensten van onze behandelaren. Er zijn verschillende vormen om de behandeling te financieren. Ben je op zoek naar diagnose, advies of behandeling, waarbij rekening gehouden wordt met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking, psychiatrische achtergrond, niet-aangeboren hersenletsel of een progressief neurologische aandoening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zorgverzekering

Iedereen kan gebruikmaken van de behandeling van onze diëtisten, logopedisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen. Ook als je geen indicatie van het CIZ of beschikking van de gemeente hebt. Soms is een verwijzing van je huisarts nodig.
Siza heeft contracten voor behandeling gesloten met Menzis, VGZ en Zilveren Kruis. Heb je een andere verzekeraar, dan ontvang je een factuur thuis. Deze factuur kun je vervolgens zelf indienen bij je verzekeraar. Een verzekeraar met wie wij geen contract hebben, vergoedt niet altijd de volledige kosten van de behandeling. Vraag uw zorgverzekeraar op welke vergoeding u kunt rekenen.

Indicatie of beschikking

Voor de diensten van onze orthopedagogen, beeldende therapeuten, muziektherapeuten, psychomotorisch therapeuten, maatschappelijk werkers en AVG-artsen is altijd een indicatie van het CIZ of beschikking van de gemeente nodig.

Zelf vergoeden

Wanneer je zonder indicatie of vergoeding van je verzekering gebruik wilt maken van ons behandelaanbod, is het ook mogelijk zelf de kosten van de behandeling te vergoeden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Rendertime:0.301seconds(Logging enabled)