Ik ben Petra

Lees mijn verhaal

Door te werken doe je actief mee in de samenleving. Ook jij kunt met jouw talenten een bijdrage leveren. Samen zoeken we naar een passende plek waar je kunt leren, werken of kunt meedoen in jouw wijk. Op een activiteitencentrum, in een beschutte werkomgeving, als vrijwilliger, in een leer-/werktraject of in een betaalde baan. Een plek waar je voldoening krijgt, nieuwe vaardigheden leert en sociale contacten opdoet. Daarbij kijken we altijd met je mee hoe je verder kunt komen, zodat jij jouw grenzen kunt verleggen.

Advies over leren of werken?

Vul de vragen in
Bekijk hier de actuele vacatures

Aan de slag via SizaWerk

Bang dat je beperking in de weg staat? Wij niet. Maak je ambitie waar! We ondersteunen je waar mogelijk.

Bekijk hier de actuele vacatures

Groenonderhoud

Zie jij jezelf al werken in het groen?

Heb je groene vingers? Werk je graag in de buitenlucht? Ga dan aan de slag in het groen bij Klimop Groenonderhoud. Onder begeleiding van ervaren vakmannen leer je in de praktijk tuinen aanleggen, bestraten en boomverzorging. Door ook enkele theorievakken te volgen, heb jij straks je diploma 'Assistent medewerker groen' op zak!

Lees meer over Klimop Groenonderhoud

Design x Ambacht

Maak jij straks designproducten?

Design x Ambacht is de productenlijn van Siza waar design en ambachtelijke technieken samen komen. De ontwerpers Ruud-Jan Kokke (hout) en Sander Luske (keramiek) keken in de werkplaatsen van Siza naar de talenten van de medewerkers. Op basis van deze talenten ontwierpen zij unieke nieuwe producten. Deze zijn te koop in diverse designwinkels.

Lees meer over Design x Ambacht

Rendertime:0.228seconds(Logging enabled)