Werken bij

De Buitenplaats biedt dagbesteding aan mensen met een beperking. Je kunt er werken en je verder ontwikkelen. Er is een horeca-afdeling, een werkplaats, een tuinafdeling met kinderboerderij en een kunstatelier. Ook kun je vanuit De Buitenplaats aan de slag op werkplekken in de wijk.

Werken bij Siza

Wil je aan de slag als begeleider, of ben op zoek je een leuke stageplek? Kijk dan hier voor vacatures bij Siza. Siza is ook op zoek naar vrijwilligers.

Aan de slag bij de Buitenplaats als cliënt.

Op de Buitenplaats is iedereen met een indicatie voor dagbesteding of activerend werk van harte welkom. De medewerkers zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een autisme spectrum stoornis, niet-aangeboren hersenletsel, (lichte) verstandelijke of lichamelijke beperking of psychiatrische achtergrond.

- Horeca
Je kunt hier ervaring opdoen in onder andere de bediening, de keuken en in de spoelkeuken. Je wordt op locatie begeleid door een begeleider en een horecavakkracht die tevens leermeester is. Heb je zin om bij ons in de horeca te werken? Neem dan contact met ons op via e-mail mirjam.petrusma@siza.nl. Je mag altijd komen kijken om sfeer te proeven! Mail naar mirjam.petrusma@siza.nl

- Atelier 23
Bij Atelier 23 ontwikkel je je tot zo zelfstandig mogelijk kunstenaar. Je wordt hierbij begeleid door mensen uit het teken- en schildervak. Samen werk je aan samen geformuleerde doelen. Wil je meer informatie over Atelier23? Mail naar arnoud.jore.van.houten@siza.nl.

- Tuin
Hout zagen, dieren verzorgen, zagen, zaaien, opruimen, maaien, oogsten… In de tuin van De Buitenplaats wordt hard gewerkt! Als je bij ons werkt, vind je het fijn om de hele dag buiten te zijn, ook als het minder mooi weer is. Daarnaast vind je zwaar werk oké: je moet veel lopen, tillen en bukken. Soms doe je een karweitje alleen en soms werk je samen met je collega-cliënten, maar altijd met een begeleider in de buurt. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via carola.gotink@siza.nl

- Winkel en Werkplaatsen
Bij werkplaatsen werken mensen met een beperking die graag creatief en ambachtelijk bezig zijn. Ook ouderen die op zoek zijn naar een dagactiviteit zijn van harte welkom bij ons aan te sluiten. We geven je de ruimte om op je eigen tempo te werken en op jouw eigen niveau dingen te leren.
Je kunt werken met onder andere zeep, kaarsen, textiel en andere materialen. Vaak wordt er gewerkt in opdracht en kan het maar zo zijn dat je jouw eigen product in een winkel ziet liggen. In onze eigen winkel leer je meer over werken in een winkel. Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij de werkplaatsen? Neem dan contact op met carola.gotink@siza.nl

- Ruimte om te groeien
Jouw wensen en mogelijkheden staan centraal bij De Buitenplaats. Samen met je regiebegeleider of participatiecoach onderzoek je welke ondersteuning je nodig hebt om je zo goed mogelijk te ontwikkelen, van betekenis te kunnen zijn én om plezier te hebben in je werk.

Voor aanmelding, informatie en advies:

Bel naar 088-377 31 99

Mail naar sizaentree@siza.nl.

Rendertime:0.196seconds(Logging enabled)