Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot en met begeleiding naar werk. Siza ondersteunt op die momenten dat het nodig is en daagt mensen uit om hun grenzen waar mogelijk te verleggen. Bij Siza werken 2500 medewerkers die zorg en ondersteuning bieden aan ruim 3500 mensen. Siza heeft 150 locaties verspreid over Gelderland en Brabant.  

Wil jij bij ons werken?

Uiteraard zijn we altijd geïnteresseerd in mensen die hart voor hun vak en collega's hebben. We hebben regelmatig vacatures voor diverse functies op verschillende locaties. Ook zijn we op zoek naar geschikte flexmedewerkers voor diverse functies als begeleider, verpleegkundige of verzorger. Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden voor stages en leerplaatsen en zoeken we altijd naar enthousiaste vrijwilligers.

Bekijk hier onze vacatures

Vacatures

Vacature-alert, meld je aan!

Vacature-alert

Onze visie

Siza ondersteunt je bij het organiseren van je leven. We helpen je bijvoorbeeld op het gebied van wonen, leren, werken, opvoeden en opgroeien. Wanneer nodig, bieden wij behandeling. In een filmpje vertellen we wat we voor je kunnen betekenen en hoe we de ondersteuning vorm geven.

Begeleider Jacqueline Stokman over participatie

Medewerkers van Siza denken in mogelijkheden. Jacqueline is daar een goed voorbeeld van. Bekijk hier haar verhaal.

Ga naar vacatures voor clientmedewerkers

Aan de slag als cliëntmedewerker

Bang dat je beperking in de weg staat? Wij niet. Maak je ambitie waar! We ondersteunen je waar mogelijk.

Vacature overzicht cliëntmedewerkers

Flyer ambassadeurs Siza

Gastles of rondleiding?

Volg je een opleiding in de zorg of ben je docent en geïnteresseerd in een gastles of rondleiding? Misschien kan één van de ambassadeurs van Siza iets voor je betekenen. Zij vertellen je graag meer over werken bij Siza!

Flyer ambassadeurs Siza

Nieuwsgierig hoe het is om vrijwilliger te zijn?

Hoe is het om vrijwilliger te zijn bij Siza? Dat kunnen alleen de vrijwilligers van Siza zelf vertellen. Vrijwilliger Jan Hop deelt zijn ervaring.

Rendertime:0.376seconds(Logging enabled)