Werkplaats & Winkel

Bij BuitenGewoon, de werkplaats en winkel op de Buitenplaats, worden de mooiste producten gemaakt en verkocht. We maken trendy cadeauartikelen met onder andere zeep, kaarsen, pitriet of textiel. Alle producten zijn handgemaakt, uniek en van hoge kwaliteit. Een echt staaltje vakmanschap. Onze cadeauartikelen verkopen we in onze eigen winkel en op verschillende plekken in het binnen- en buitenland. Onze winkel is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur geopend.

Duurzaam & design

Duurzaamheid is belangrijk voor BuitenGewoon. Daarom hergebruiken we materialen om ze een tweede leven te geven. Voor restmateriaal hebben we allerlei creatieve oplossingen zodat er niets verloren gaat. Daarnaast maken we verschillende items voor Design X Ambacht. Voor dit label werken Nederlandse ontwerpers samen met onze werkplaatsen en worden er prachtige designproducten gerealiseerd. De overige producten worden onder het label Mooi Werk Siza verkocht.

In opdracht

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of een uniek cadeau voor in uw kerstpakket? We werken in opdracht en het is mogelijk om producten op maat te bestellen, bijvoorbeeld met uw logo. Neem contact met ons op via 088-378 01 39 of de.buitenplaats.zeepbel@siza.nl.

Onze afdelingen:

De Zeepbel
De Zeepbel is van oorsprong een zeepmakerij, maar tegenwoordig maken we ook veel mooie producten van andere materialen, zoals pitriet en papier. Op dit moment maken we voor een opdrachtgever maatschappelijk verantwoorde producten die over de hele wereld verkocht worden. Zo maken we lampionnen van oude atlassen, feestslingers van landkaarten en manden en lampenkappen van pitriet. 

Giet & Dompel
Bij Giet & Dompel maken we handgemaakte kaarsen voor binnen en buiten. We maken bijvoorbeeld dinerkaarsen, maar ook sprookjeskaarsen en fakkels.

Textiel
Tassen, kussens, pittenkussens en op dit moment natuurlijk mondkapjes met vrolijke designs: bij Textiel werken we met mooie stoffen en ook veelal met gebruikte materialen. Bijvoorbeeld de vlaggen die in de stad wapperen. Daar maken we tassen van.

Contact

Neem voor vragen of informatie contact op met:

Rendertime:0.228seconds(Logging enabled)