Activiteitencentrum Zutphen

Activiteitencentrum Zutphen is een dagbestedingslocatie voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Activiteitencentrum Zutphen is gevestigd in een modern woon- en zorgcomplex vlakbij het centrum van Zutphen. Op het activiteitencentrum krijg je begeleiding bij het geven van een zinvolle invulling en structuur aan je dag. Zo wordt ook de mantelzorger ontlast. Mensen komen ook naar het activiteitencentrum voor sociale contacten en lotgenotencontact.

Het activiteitencentrum heeft een kantine waar we gezamenlijk koffie drinken en lunchen. Verder zijn er een atelier, een creatiefruimte, een computerruimte en een themaruimte waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. In de rustruimte staan relaxstoelen, zodat je een rustmoment kunt nemen als dat nodig is.

In het zorgcomplex vind je verder voorzieningen als een restaurant, een winkel en een kapsalon. Maar er is ook een poliklinisch revalidatiecentrum, een therapeutisch zwembad, een huisarts, een tandarts en een apotheek. Zo kun je dagbesteding combineren met een bezoek aan een van deze voorzieningen. In het complex is verder een woonvoorziening van Siza voor elf mensen met NAH.

Meer weten over deze locatie?

Bekijk onze folder

Van

- -
:

Bereken route per

Naar

Activiteitencentrum Zutphen, Coehoornsingel 3 , 7201 AA Zutphen

Rendertime:0.188seconds(Logging enabled)