Welkom bij De Buitenplaats!

Wij zijn gesloten vanwege onze kerstviering en de vakantie, 9 januari zijn we weer geopend. 


Hier kunt u genieten van een kop koffie en een lekkere lunch in ons restaurant of op ons zonnige terras. Breng een bezoek aan de dieren van de kinderboerderij of ontdek unieke kunstwerken in onze kunstuitleen. Vind een bijzonder cadeau in onze shop óf organiseer een zakelijke bijeenkomst of vergadering in één van onze veelzijdige ruimtes.

Unieke plek

Bij de Buitenplaats werken mensen met een beperking. Ze worden begeleid door deskundige vakmensen zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen in hun vak. Door de gedrevenheid van onze mensen en de goede begeleiding, zijn al onze geleverde en gemaakte producten van hoge kwaliteit.   
De Buitenplaats is gevestigd in een uniek gerestaureerde boerderij in de Arnhemse wijk Schuytgraaf, aan de rand van park Lingezegen. Wij zijn goed bereikbaar: Station Arnhem-Zuid en de bus op loopafstand, binnen 5 minuten zit je op de A50. De Buitenplaats beschikt over een ruime en gratis parkeerplaats.

Openingstijden

Wij zijn doordeweeks geopend van 9.00 tot 16.00 uur.

De Buitenplaats Siza
Atelier23

De Buitenplaats & Schuytgraaf

De Buitenplaats is blij met alle betrokken en enthousiaste wijkbewoners. We organiseren dan ook graag met en voor de wijk Schuytgraaf zoals wijkdiners van Vitanos, de jaarlijkse pub quiz, speelmiddagen van Rijnstad.

Lees meer over de wijkgerelateerde activiteiten

Rendertime:0.24seconds(Logging enabled)