De Buitenplaats

De Buitenplaats is gevestigd in een unieke boerderij in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. De Buitenplaats biedt dagbesteding voor mensen met een beperking. Je kunt er werken en je verder ontwikkelen: er is een horeca-afdeling, kaarsenmakerij, zeepmakerij, tuinafdeling met kinderboerderij en een kunstatelier. Ook kun je vanuit De Buitenplaats aan de slag op werkplekken in de wijk.

De producten die we op verschillende afdelingen maken, worden verkocht op De Buitenplaats. Er worden ook spullen in opdracht van winkels of designers gemaakt. Daarnaast zijn er regelmatig exposities met de werken uit het kunstatelier en er is een kunstuitleen.

De Buitenplaats is open voor publiek. Wijkbewoners komen langs voor een kopje koffie, voor de gezelligheid of om iets leuks te kopen.

Wil je meer weten over wat wij doen? Kijk dan in het menu hierboven welke afdelingen De Buitenplaats allemaal heeft. 

De Buitenplaats voor klanten

De Buitenplaats heeft een wijkgerichte functie en is open voor publiek. Bent u op zoek naar een vergaderruimte of een gezellige plek om te lunchen of een locatie voor (kinder)feesten en partijen? Dan bent u bij De Buitenplaats aan het goede adres. Op deze website leest u hier meer over en vindt u een online boekingssysteem.

Horeca

Horeca

Het restaurant/café van De Buitenplaats is een leerwerkplek voor mensen die het horecavak willen leren. Je kunt hier ervaring opdoen in onder andere de bediening, de keuken en in de spoelkeuken. Je wordt op locatie begeleid door een begeleider en een horecavakkracht die tevens leermeester is.

Lees meer over horeca

Atelier23

Atelier23

Bent u geïnteresseerd in kunst? Neem dan eens een kijkje bij Atelier23. De kunstenaars van Atelier23 exposeren regelmatig en werken ook in opdracht. Verder is er een kunstuitleen en kunt u een teken- of schilderworkshop volgen.

Lees meer over Atelier23

Buitenlui

Buitenlui

Lekker wandelen in de moes- en kruidentuinen of met het hele gezin naar de kinderboerderij? Dat kan op De Buitenplaats. De Buitenlui zorgen ervoor dat het grote terrein wordt onderhouden.

Lees meer over Buitenlui

BuitenGewoon

BuitenGewoon

Bij Kids, Giet & Dompel en De Zeepbel maken we verschillende mooie producten, bijvoorbeeld zeepjes, kaarsen en feestslingers. De artikelen worden in opdracht gemaakt of zijn te koop in onze winkel BuitenGewoon.

Lees meer over BuitenGewoon

Participatie

Participatie

Wil je graag aan de slag, maar heb je geen interesse in werken bij een van de afdelingen op De Buitenplaats? Onze participatiecoaches kijken graag met je mee om te kijken wat het beste bij je past.

Lees meer over participatie

Rendertime:0.215seconds(Logging enabled)