De Buitenplaats

De Buitenplaats is gevestigd in een unieke boerderij in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. De Buitenplaats biedt dagbesteding voor mensen met een beperking. Je kunt er werken en je verder ontwikkelen: er is een horeca-afdeling, kaarsenmakerij, zeepmakerij, tuinafdeling met kinderboerderij en een kunstatelier. Ook kun je vanuit De Buitenplaats aan de slag op werkplekken in de wijk.

De producten die we op verschillende afdelingen maken, worden verkocht op De Buitenplaats. Er worden ook spullen in opdracht van winkels of designers gemaakt. Daarnaast zijn er regelmatig exposities met de werken uit het kunstatelier en er is een kunstuitleen.

De Buitenplaats is open voor publiek. Wijkbewoners komen langs voor een kopje koffie, voor de gezelligheid of om iets leuks te kopen.

Wil je meer weten over wat wij doen? Kijk dan in het menu hierboven welke afdelingen De Buitenplaats allemaal heeft. 

De Buitenplaats voor gasten

De Buitenplaats heeft een wijkgerichte functie en is open voor publiek. Bent u op zoek naar een vergaderruimte of een gezellige plek om te lunchen of een locatie voor (kinder)feesten en partijen? Dan bent u bij De Buitenplaats aan het goede adres. Op deze website leest u hier meer over en vindt u een online boekingssysteem.

Rendertime:0.256seconds(Logging enabled)