Horeca

Bij De Buitenplaats bent u welkom voor een kop koffie, lunch, feest, vergadering en andere bijzondere bijeenkomsten. Laat u inspireren door de rustige en natuurlijke omgeving en verwennen met kwalitatief goede producten.In onze horeca werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die het horecavak leren.

Het lunchcafé

Het lunchcafé is het hart van de Buitenplaats. Bij mooi weer hebben we een heerlijk terras en kunnen de kinderen zich vermaken bij de dieren op de kinderboerderij en in het speelbos ‘Modder aan je broek’. Het lunchcafé is ruim en sfeervol opgezet. U kunt er met zijn tweeën een kopje koffie drinken, met een heel gezelschap lunchen of in een hoekje werken. Natuurlijk is er Wi-Fi.

Alles vers

In de keuken gebruiken we de groente en het fruit uit onze eigen moestuin. We hebben altijd vers gebak, een heerlijke soep van de dag en rijkelijk belegde broodjes.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 15:30

Menukaart

U kunt hier onze menukaart bekijken.

Contact

Neem voor vragen of informatie contact op met:

Vergaderen bij De Buitenplaats

Vergaderen bij De Buitenplaats

Bij De Buitenplaats kunt u vergaderen en zakelijke bijeenkomsten plannen van 6 tot 60 personen. Ons team verzorgt uw wensen tot in de puntjes. Gastvrijheid en kwaliteit staan voorop en onze medewerkers zorgen voor een informele, spontane en professionele sfeer. Tussen het vergaderen door loopt u zo natuurgebied Park Lingezegen in voor een frisse neus. Tussendoor lunchen? Het wordt vers bereid! Ontdek het zelf en kom kennismaken. Graag tot snel!

Lees meer over vergaderen op De Buitenplaats

Feesten en bijeenkomsten

Feesten en bijeenkomsten

Een gezellige locatie, ongedwongen sfeer en heerlijke kwaliteitsproducten: De Buitenplaats is een perfecte locatie als u iets te vieren heeft. We zorgen ervoor dat uw feest, diner, receptie of borrel slaagt! Ook buiten onze reguliere openingstijden staan wij voor u klaar. Wij verzorgen diverse arrangementen op maat voor groepen van minimaal 20 tot maximaal 120 personen. Maak uw wensen kenbaar, in overleg is veel mogelijk! Voor de kleintjes kunt u een springkussen of iemand die schmink verzorgt inhuren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: de.buitenplaats@siza.nl.

Rendertime:0.161seconds(Logging enabled)