Horeca

Werken bij Gasterij de Buitenplaats

Het restaurant/café van De Buitenplaats is een leerwerkplek voor mensen die het horecavak willen leren. Hier lunchen cliënten maar er is ook een gedeelte wat open is voor gasten. Mensen uit de buurt of daarbuiten komen op bezoek voor een kopje koffie met wat lekkers of voor een lekkere lunch. Boven hebben wij vergaderzalen en ook deze gasten voorzien wij van koffie/thee en lunch. Verder verhuren wij de horeca buiten kantooruren voor feesten en partijen. De Buitenplaats heeft een prachtig zonneterras en verschillende speelplaatsen voor de kinderen.
Je kunt hier ervaring opdoen in onder andere de bediening, de keuken en in de spoelkeuken. Je wordt op locatie begeleid door een begeleider en een horecavakkracht die tevens leermeester is.

Leren in de bediening

In de bediening zorg je voor een schoon café en een gezellige sfeer. Je maakt bijvoorbeeld echte cappuccino’s of  lattemachiato’s. Als gasten komen lunchen dan neem je de bestelling op. Je dekt de tafel voor groepen mensen. Verder zorg je voor de was. Je staat altijd met twee mensen in de bediening en de begeleiding is altijd in de buurt om je te helpen of je vragen te beantwoorden.

Leren in de keuken

In de keuken werk je onder begeleiding van een gediplomeerde kok. Van hem of haar leer je bijvoorbeeld hoe je een lekker broodje kan maken en dit mooi kan serveren op een bord. Je maakt verschillende soorten soepen salades en of taarten.

Leren in de spoelkeuken

In de spoelkeuken zet je op drie momenten van de dag koffie en thee voor je collega’s. en je zorgt dat de afwas schoon wordt en weer opgeruimd wordt. Belangrijk vinden wij dat je op het einde van de dag met een blij en voldaan gevoel naar huis gaat. We werken met elkaar en kijken waar we elkaar kunnen helpen.

Wat kan je bereiken:

  • Groei en ontwikkeling op het gebied van vaktechnische vaardigheden, beroepsvaardigheden en sociale vaardigheden.
  • Groei en ontwikkeling van de persoonlijkheid van de werknemer en zijn competenties.
  • Vakbekwaamheid door kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk, ervaringen opdoen.
  • Ervaring met werken in een team.
  • Doorstomen naar een werkplek met een hoger niveau in de horeca.

Wat verwachten wij van jou?

  • Affiniteit met horeca
  • Goede motivatie, weet van aanpakken
  • Netjes in taal en gedrag, goede persoonlijke verzorging
  • Kunnen samenwerken binnen een team
  • Omgaan met werkdruk en flexibele werktijden, ook avonden en weekenden

Heb je zin om ook bij ons in de horeca te werken neem dan contact met ons op via e-mail de.buitenplaats@siza.nl of bel met 0883780139. Je mag altijd komen kijken om sfeer te proeven!

Rendertime:0.168seconds(Logging enabled)