SizaWerk ondersteunt mensen met een arbeidsbeperking en een grote afstand tot de arbeidsmarkt bij participatie, sociale activering of re-integratie. Maak werk van je mogelijkheden met SizaWerk!

Voor wie?

Je wilt aan het werk en zoekt een betaalde of onbetaalde baan. Je hebt een arbeidsbeperking, je weet niet goed wat je wilt en kunt of hoe je het aan kunt pakken. Je kunt wel een steuntje in de rug gebruiken. Zet een eerste stap en neem contact op. SizaWerk helpt je verder.

Werkgever?

U wilt mensen met een arbeidsbeperking inzetten in uw bedrijf. U weet niet goed hoe dat in z’n werk gaat, hoe u dat kunt organiseren en wat er allemaal bij komt kijken. U heeft behoefte aan een partner die met u meedenkt en doet. SizaWerk helpt u verder.

Verwijzer?

U bent op zoek naar een ervaren partner die mensen met een arbeidsbeperking en een grote afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt bij participatie, sociale activering of re-integratie. SizaWerk helpt u verder.

Lees onze verhalen

Ik ben Petra

Lees het verhaal van Petra

Ik heb altijd moeite gehad mee te komen in de ‘normale’ wereld. Ik leefde met depressies en de band met mijn familie werd minder goed. Inmiddels woon ik op een fijne plek, heb ik een leuke baan, sport ik en is ook de band met mijn ouders stukken beter!

Lees het verhaal van Petra

Ik ben Chantal

Lees het verhaal van Chantal

"Als je me 9 jaar geleden had gezegd dat ik nu hier zou werken, had ik je vierkant uitgelachen! Soms moet je in het diepe springen om ergens te komen."

Lees het verhaal van Chantal

Actueel

Rendertime:0.211seconds(Logging enabled)