Werkplaats Dienstverlening

Werkplaats Dienstverlening is er voor mensen met een beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt.

Werkplaats Dienstverlening is een beschutte leerwerkplek voor mensen die willen leren en werken in de dienstverlening. Je gaat aan de slag op het park, in de gebouwen of in de werkplaats. Bijvoorbeeld met parkonderhoud, kleine verhuizingen, ophalen van het grofvuil of wassen en strijken.

Werkplaats Dienstverlening biedt arbeidsmatige dagbesteding volgens de opzet van een regulier bedrijf. We werken resultaatgericht, zodat je leert omgaan met taken en verantwoordelijkheden. Daarbij is het belangrijk dat je positieve werkervaringen opdoet. Je ontdekt wat je mogelijkheden zijn en ontwikkelt je zo veel als mogelijk. Dat kan betekenen dat je steeds beter wordt in je werk. Of dat je toewerkt naar een stage of betaalde baan in de dienstverlening.

De werkplaats staat op ’s Koonings Jaght, een beschut park midden in de natuur, op 10 kilometer van het centrum van Arnhem. Er zijn onder meer een zwembad, sporthal, kinderboerderij, natuurspeelplaatsen, een camping, horeca en verschillende woonvoorzieningen en dagbestedingslocaties voor mensen met een beperking. ’s Koonings Jaght is goed bereikbaar met de taxi en het openbaar vervoer.

Meer weten over deze locatie?

Bekijk onze folder

Van

- -
:

Bereken route per

Naar

Werkplaats Dienstverlening, Hartenkoning 23 , 6816 TK Arnhem

Rendertime:0.203seconds(Logging enabled)